Baltymus išplakite iki putų.
Po to iš lėto įmaišykite cukrų. Turi gautis standžios putos. Apvertus dubenėlį, baltymai neiškrenta. :)
Sudėkite baltymų masę į kepimo skardą. Tarp morengų palikite tarpus.
Džiovinkite 100 laipsnių orkaitėje 1-1,5 valandos.
Skanaus :)
Morengai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
250 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Vaniliniai morengai
- Naminiai "Bounti"
- Moliūginiai saldainiai
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Naminė karamelė
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Riešutų kamuoliukai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Zefyrai šokolade
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Lengvi riešutų saldainiai
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- „Baltosios gėlės“
- Lizdeliai
Morengai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukrus,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltymus išplakite iki putų.
Po to iš lėto įmaišykite cukrų. Turi gautis standžios putos. Apvertus dubenėlį, baltymai neiškrenta. :)
Sudėkite baltymų masę į kepimo skardą. Tarp morengų palikite tarpus.
Džiovinkite 100 laipsnių orkaitėje 1-1,5 valandos.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (6)
-
Gabriele
2016-03-21 11:47
Siandien bandysiu atrodo skanus esu ragavus, bet gaminus ne esu pasiryzus ir tikiuosi pavyks
-
Daiva
2016-03-09 14:45
dariau,gavosi,labai skanus...aciu uz recepta..
-
waidis
2013-10-25 16:10
"Paruošimo laikas: Apie 30 min.."
"Džiovinkite 100 laipsnių orkaitėje 1-1,5 valandos."
-
Berniukas
2012-12-17 22:45
:super2: Atrodo kaip kepsiukai :super:
-
Audra
2012-07-09 23:42
Atrodo skanei pabandysiu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...