Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.

Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
200 gramų | grybai (švieži) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | salierai (griežinėliai) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Cukinijų blyneliai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Morkų sklindžiai
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Ryžių pudingas
-
Kopūstų blyneliai
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Įdaryti pomidorai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Kukurūzų burbuolės
-
Pomidorai tešloje
-
Bulvių patiekalas
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai, švieži,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai, griežinėliai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...