Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | aguročio |
| 200 gramų | grybai (švieži) |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | salierai (griežinėliai) |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 4 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 3 vienetai | pomidorai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos paprikos
-
Įdaryta cukinija
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Balandėliai
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Bulvių apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Keptos cukinijos
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Morkos su pievagrybiais
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Įdaryta cukinija
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Kepti patisonai
-
Kopūstų blyneliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Faršo apkepas su daržovėmis
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai, švieži,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai, griežinėliai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
