Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.

Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
200 gramų | grybai (švieži) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | salierai (griežinėliai) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Paprikų laiveliai
-
Lietuviški čenakai
-
Keptos cukinijos
-
Apkeptos daržovės
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Įdaryta cukinija
-
Daržovių iešmai
-
Įdarytos paprikos
-
Vegetariški balandėliai
-
"Balandėlis"
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Suflė su žirneliais
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Įdaryti pomidorai
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai, švieži,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai, griežinėliai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...