Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų aguročio
200 gramų grybai (švieži)
2 vienetai morkos
2 vienetai salierai (griežinėliai)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
4 valgomieji šaukštai sviestas
4 valgomieji šaukštai grietinė
3 vienetai pomidorai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų