Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių salotos
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Bulvių armonikos
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Baltarusiški bulviniai
-
Musak
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Velykinis paršiukas
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Cepelinai su mėsa
-
Vėdarai
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Sūrio kroketai
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Bulviniai blynai su lašiša
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...