Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos bulvės
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Čanachai su čiobreliais
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulviniai bokšteliai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Bulvių vyniotinis
-
Musak
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Keptos bulvės su grybais
-
Bulvių vėdarai
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Sklindžiai su spirgais
-
Kugelis
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Cepelinai su mėsa
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...