Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulviniai vėdarai
-
Greitas bulvių apkepas
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Pikantiškos bulvės
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulviniai bokšteliai
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių vėdarai
-
Švilpikai
-
Blynai su moliūgais
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...