Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| 6 vienetai | bulvių |
| 1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Raganos kepsniukas
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulvių armonikos
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Bulvių vėdarai
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Musak
-
Bulvinės bandelės
-
Bulviniai blynukai
-
Sūrio kroketai
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Bulvių kroketai
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
