Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Vėdarai
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Greitas bulvių apkepas
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulvės su sūriu
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Žemaičių blynai
-
Tarkuotų bulvių blynai
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...