Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Vėdarai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Kugelis
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Keptos armonikos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulvės su sūriu
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulviniai bokšteliai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...