Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Bulviniai bokšteliai
-
Bulvių suflė
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulviškienė
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Studentiškos bulvės
-
Musak
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulvių kepsnys
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Kugelis kaimiškai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Apkepas „La Graikija“
Bulviniai grybų sklindžiai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai