Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čanachai su čiobreliais
-
Velykinis paršiukas
-
Troškinys čenachinėse
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulvių suflė
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Cepelinai
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Įdarytos bulvės
-
Dešros tarta
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...