Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Vėdarai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Greitas bulvių apkepas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Pikantiškos bulvės
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulvių casserole
-
Bulvių apkepas
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Mėsos apkepas
-
Bulvių suflė
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...