Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Baltarusiški bulviniai
- Bulvių apkepas su šparagais
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Čekiški bulviniai blynai
- Virtos bulvės su sviestu
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Bulvių salotos
- Bulvinukai
- Blynai su moliūgais
- Žemaičių blynai
- Mėsos - bulvių apkepas
- Vėdarai su cukinijomis
- Kava su brendžiu ir muskatu
- Skanu ir greita
- Bulvių apkepas su morkomis
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...