Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švilpikai
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Dešros tarta
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bulvių kotletai su porais
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulvių pyragėliai su grybais
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...