Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| 6 vienetai | bulvių |
| 1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių casserole
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Baltarusiški bulviniai
-
Skanu ir greita
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Bulvių pica
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Cepelinai
-
Musak
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Blynai su moliūgais
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
