Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai su lašiša
- Bulvinės bandelės
- Bulvių kukuliai
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Skanu ir greita
- Švilpikai (šiuškės)
- Linksmoji bulvių košė
- Baltarusiški bulviniai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Greitas bulvių apkepas
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Vėdarai
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Dešros tarta
- Faršu įdarytos bulvės
- Cepelinai su mėsa
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Bulvinės bandelės
- Bulvinukai
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...