Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos armonikos
-
Musak
-
Bulvių plokštainis
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Kugelis
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Įdarytos bulvės
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvių kepsnys
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulvių kotletai su porais
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Sklindžiai su spirgais
-
Keptos česnakinės bulvės
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...