Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
            Porcijų skaičius: 
        1
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 20 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 1
                    
        | 3 vienetai | kiaušiniai | 
| 2 saujos | žirneliai | 
| 1 žiupsnelis | druska | 
| 1 žiupsnelis | pipirai | 
| 4 valgomieji šaukštai | pienas | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 20 min
                    
                    1.
                                                                Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.
                            2.
                                                                Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.
                            3.
                                                                Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Sojos troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Prancūziškas mėsos pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
             - 
                
                                        
                                    
                Fusilli makaronai su Prancūzišku daržovių mišiniu
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
             - 
                
                                        
                                    
                Virta marinuotos jautienos nugarinė
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos kepsniukai
             - 
                
                                        
                                    
                Olandiškas omletas
             - 
                
                                        
                                    
                Jautiena su garstyčių padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Pikantiški ryžiai su apelsinais
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta žuvis
             - 
                
                                        
                                    
                Kotletukai iš vištienos su sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių kroketai
             - 
                
                                        
                                    
                Krevetės su feta sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta lydeka su daržovėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Skaniausi kibinai
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos krūtinėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Keptos bulvės su mėsa
             - 
                
                                        
                                    
                Ranka
             - 
                
                                        
                                    
                Šašlykas majonezo marinate
             
Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
                Komentarai:
                3
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 1
 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
3 vienetai  - 
                                                            
                                                            Žirneliai, 
2 saujos  - 
                                                            
                                                            Druska, 
1 žiupsnelis  - 
                                                            
                                                            Pipirai, 
1 žiupsnelis  - 
                                                            
                                                            Pienas, 
4 valgomieji šaukštai  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.
Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.
Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        