
Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 vienetai | kiaušiniai |
2 saujos | žirneliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.
2.
Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.
3.
Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Makaronai su šonine
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištiena su skrebučiais
-
Lašišos šašlykas
-
Koldūnai su mėsa
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Aštrus guliašas
-
Aštrūs sparneliai
-
Aviena ant iešmo
-
Plekšnės filė su plutele
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Keptos paprikos
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Paprikų laiveliai
Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Žirneliai,
2 saujos -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.
Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.
Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...