
Jolantos sočioji mišrainė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 mililitrų | žirniai (konservuoti) |
1 stiklinė | kopūstai (rauginti) |
1 stiklinė | grybai (marinuoti) |
1 sauja | svogūnų laiškai |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Marinuotus grybus supjaustykite kubeliais, pridėkite kopūstų (skysčio perteklių nusunkite), žirnelių, pjaustytų svogųnų laiškų, pagardinkite pipirais ir viską išmaišykite kartu su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Porai su ryžiais
-
Plovas su baklažanais
-
Uzbekiškas plovas
-
Paprastoji lazanija
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Makaronai su daržovėmis
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Pasta su grill baklažanais
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Ryžių blynai
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Penne makaronai su mėsos padažu
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Saidos filė su ryžiais
Jolantos sočioji mišrainė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žirniai, konservuoti,
250 mililitrų -
Kopūstai, rauginti,
1 stiklinė -
Grybai, marinuoti,
1 stiklinė -
Svogūnų laiškai,
1 sauja - Majonezas
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinuotus grybus supjaustykite kubeliais, pridėkite kopūstų (skysčio perteklių nusunkite), žirnelių, pjaustytų svogųnų laiškų, pagardinkite pipirais ir viską išmaišykite kartu su majonezu.
Reklama:
Komentarai (6)
-
ŪLA
2016-12-06 18:17
Mano mama pabandė ir labai skanu!!!!!
-
Mamertas
2015-01-04 17:29
labai skanu bet kai prikandi rauginta agurka tai bun super
-
irenijus
2014-11-12 18:25
Bloga nuo tu salotu .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...