| šiek tiek | baravykai |
| šiek tiek | sviestas |
| šiek tiek | grietinė |
| šiek tiek | druska |
Pati nedariau, bet po nuostabaus grybavimo pavaišino. Tik grietinė ir sviestas turi būti kaimiški, natūralūs, mūsų parduotuviniai netinka - visai kitas skonis Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Lazanija su baziliku
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Varškės apkepo kvadratėliai
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Kiauliena su aguročiais
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Pikantiška triušiena
-
Sibiro koldūnai
-
Saidos filė su ryžiais
-
Salierai tešloje
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Žuvies pudingas
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Vištienos širdelių blyneliai
Svieste kepti baravykai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Baravykai
- Sviestas
- Grietinė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Baravykai sveiki ("cieli") nuvalomi, perpjaunami išilgai, kepami ant silpnos ugnies svieste kol suminkštės. Valgomi su natūralios kaimiškos grietinės padažu.
Pati nedariau, bet po nuostabaus grybavimo pavaišino. Tik grietinė ir sviestas turi būti kaimiški, natūralūs, mūsų parduotuviniai netinka - visai kitas skonis Skanaus.
Komentarai (5)
-
Laura
2017-09-16 22:39
Taigi grybai ne menulyje auga. O maximoje.
-
cha
2015-10-05 23:22
P.S. geras receptas, teisingas, skanus. Tik komentaras "negaminau", bei "parduotuviniai sviestas, grietinė netinka" yra nesamonė. Puikiai jie tinka, gamintumėt žinotumėt. Tiesiog druska barstykite labai vos vos ir tik užbaigę gaminti. Pridėjus daug ir dar pradžioje, nepadės jokio stebuklingumo, šventumo ar kaimietiškumo grietinė, sviestas.
-
cha
2015-10-05 23:15
Žiopla boba, jau kaime tai jie ten neturi ką veikt, sėdi ir muša sviestą, kad tau du grybus iškeptų. O dar tikram kaime, sodina savo medžius (egles, pušis, beržus, ...), sėja ekologiškai grybus (pjauna po 15 metų), nes iš miško netinka ;) neaišku kad juos ten sodino, augino, o jei dar nupirko ir pardavė - tai visai iškart, netinkami. Išvis, kaime tai jie viską mėnulyje augina ir net deguonį savo gamina, nes mūsų užterštas.
