Kepta triušiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | triušiena (apie 1,5 kg triušis) |
4 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Triušį supjaustyti dalimis. Susmulkinti česnaką. Mėsą įtrinti prieskoniais (druska, česnakas, pipirai) ir palikti apie 30 minučių pasimarinuoti.
2.
Į kepimo indą sudėti marinuotą triušieną ir uždengti folija.
Pašauti į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.
Pašauti į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Lietuviški "sushiai"
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Bulvių patiekalas
- Jautienos steikai
- Jautienos kukuliai
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
- Kiaušinienė su varške
- Orkaitėje keptos bulvės
- Veršienos kotletukai
- Šašlykai garstyčių marinate
- Mėsos apkepas
- Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Itališki vamzdeliai su mėsa
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Keptas kumpis
Kepta triušiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Triušiena, apie 1,5 kg triušis,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį supjaustyti dalimis. Susmulkinti česnaką. Mėsą įtrinti prieskoniais (druska, česnakas, pipirai) ir palikti apie 30 minučių pasimarinuoti.
Į kepimo indą sudėti marinuotą triušieną ir uždengti folija.
Pašauti į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...