Kepta triušiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | triušiena (apie 1,5 kg triušis) |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Triušį supjaustyti dalimis. Susmulkinti česnaką. Mėsą įtrinti prieskoniais (druska, česnakas, pipirai) ir palikti apie 30 minučių pasimarinuoti.
2.
Į kepimo indą sudėti marinuotą triušieną ir uždengti folija.
Pašauti į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.
Pašauti į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Įdaryti makaronai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Gardus varškės apkepas
-
Eršketas šampane
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Virtos kiaulės kojos
-
Fusilli makaronai su Prancūzišku daržovių mišiniu
-
Gardusis šašlykas majoneze
Kepta triušiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Triušiena, apie 1,5 kg triušis,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį supjaustyti dalimis. Susmulkinti česnaką. Mėsą įtrinti prieskoniais (druska, česnakas, pipirai) ir palikti apie 30 minučių pasimarinuoti.
Į kepimo indą sudėti marinuotą triušieną ir uždengti folija.
Pašauti į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
