Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų jautiena („KITCHEN me“ brandinto steiko T-BONE su kaulu)
1 žiupsnelis pipirai (grūdėti)
1 žiupsnelis druska
200 mililitrų grietinėlės, 35%
300 vienetų voveraitės
1 žiupsnelis šalavijas (arba čiobrelių)
šiek tiek aliejaus (arba sviesto, kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų