Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.

Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų | jautiena („KITCHEN me“ brandinto steiko T-BONE su kaulu) |
1 žiupsnelis | pipirai (grūdėti) |
1 žiupsnelis | druska |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
300 vienetų | voveraitės |
1 žiupsnelis | šalavijas (arba čiobrelių) |
šiek tiek | aliejaus (arba sviesto, kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stebuklingas omletas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Austrijos varškėtis
-
Bananiniai varškėčiai
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Kiaušinienė su pienu
-
Vidos tinginėliai
-
Varškės apkepas
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Kiaušiniai garuose
-
Varškės apkepas
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Virtinukai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Ant žarijų keptas sūris
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, „KITCHEN me“ brandinto steiko T-BONE su kaulu,
800 gramų -
Pipirai, grūdėti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Voveraitės,
300 vienetų -
Šalavijas, arba čiobrelių,
1 žiupsnelis - Aliejus, arba sviesto, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą apibarstykite pipirais ir druska.
Keptuvę stipriai įkaitinkite ir kepkite 3 - 8 min. Iškeptą mėsą suvyniokite į foliją ir palikite pabūti 5 min.
Padažui voveraites pakepinkite ant aliejaus arba sviesto.
Supilkite grietinėlę ir įdėkite šviežių šalavijų arba čiobrelių bei pagardinkite druska ir pipirais. Šalavijo nepadauginkite, tai itin stiprus prieskonis.
Pateikite su orkaitėje apkeptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...