500 gramų | vištiena (faršas) |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | fermentinio sūrio |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai vėdarai
- Dešros tarta
- Keptos česnakinės bulvės
- Įdarytos bulvės
- Raganos kepsniukas
- Orkaitėje keptos bulvės
- Musak
- Bulvinė pica su dešrelėm
- Bulvių ir varškės apkepas
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Bulvės su sūriu
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Arkliukas "alia Žemaitis"
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Bulvių kukuliai
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Bulvių kotletai su porais
- Mėsos - bulvių apkepas
- Viktorijos bulvių apkepas
- Irinos bulvių iešmeliai
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, faršas,
500 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
200 gramų - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu išskobti jų vidų, paliekant 5-8 mm storio kraštus - "geldeles". Į faršą sudėti smulkintą svogūną, morką, kiaušinį, prieskonius, druską, pipirus pagal skonį ir viską gerai išminkyti. Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė bus minkšta. Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti fermentiniu sūriu ir 5 min palaikyti karštoje orkaitėje kol sūris išsilydys. Skanaus!
Komentarai