
šiek tiek | rūgštynės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Rūgštynės žiemai
-
Marinuoti grybai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuotos paprikos
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuoti agurkai
-
Konservuoti baravykai
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Paprikia su medum
-
Marinuoti pomidorai
-
Sūdyti grybai
-
Vasara stiklainyje
-
Konservuoti žirneliai
-
Baklažanų ikrai žiemai
Konservuotos rūgštynės
Rūgštynes nuplaukite, nujaukite kotelius. Užpilkite verdančiu vandeniu ir taip palaikykite 2 minutes. Po to išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite vandeniu, kuriame buvo plikomos. Stiklainius su uždėtais (neužsuktais) dangteliais sudėkite į puodą su 90 laipsnių vandeniu ir kaitinkite 0,5L - 40 min, 1L - 50 min. Po to užsukite dangtelius.
Komentarai (6)
-
Lina
2016-07-08 15:25
Kitas receptas:1 ltr.vandens dedu šaukštą druskos.Raud.burokėlių lapkočius pavirinu tame skytyje,dadedu nuo lapkočių likusius supjaustytus lapus,supjaustytas rūgštynes,įdedu krapų ir dar ruputį paverdu ,pilu į stiklainius,užsuku ir laikau šaltai(ne šaldytuve).
-
Lina
2016-07-08 15:17
1 ltr.vandens,nepilnas šaukštas druskos,užvirinu ir dedu supjaustytas rūgštynes,krapų įdedu.Paverdu 1 minutę ir dedu į sterilius stiklainius,užsuku,jokių kaitinimų nereikia ir laikosi ne šaldytuve,kuo puikiausiai.
-
Regina
2015-08-17 13:59
Kvaila kaitinti kai jos puikiai išsilaiko tik su druska stipriai suspaustos indeliuose. internetas pilnas nesąmonių
-
daiva
2015-07-31 17:47
Labai gerai laikosi ir nekaitintos tik sudejus ant virsaus truputeli aliejaus, ir verdant druskos pagal skoni
-
alina
2010-02-17 16:38
o tai druskos nereik? :-o