
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
200 gramų | makaronai (Spageti) |
150 gramų | pievagrybiai |
0.5 stiklinės | žirniai (šaldyti) |
1 vienetas | morkos (šviežios) |
0.5 stiklinės | šparaginės pupelės (šaldytos) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai (mėgstami) |
šiek tiek | druska |
Labai skanu pagardinti saldžiarūgščiu kinišku padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Rizotas su baravykais
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Tagliatelle Bolognese
-
Ryžių rizotas
-
Spageti su krevetėmis
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Lazanija su lašiša
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Makaronai su moliūgu
-
Netikra lazanija
-
Plovas
-
Ryžių kepsneliai
-
Lazanija su veršiena
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis

- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Makaronai, Spageti,
200 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Žirniai, šaldyti,
0.5 stiklinės -
Morkos, šviežios,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės, šaldytos,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai, mėgstami
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirkite pagal nurodymus kitoje pakuotės pusėje. Šaldytas daržoves, smulkintą svogūną, pievagrybius ir stambiau sutarkuotą morką pakepinkite svieste. Svogūną su morkomis galite kepinti ir atskirai, o paskui sumaišyti su kepintomis daržovėmis bei pievagrybiais. Kaip kam patogiau. Suminkštėjus viskam, kas keptuvėje, suverskite išvirtus spagečius, supilkite pomidorų padažą, grietinę. Pagardinkite mėgstamais prieskoniais bei druska ir dar kelias minutes atsargiai maišydami patroškinkite, kad makaronai prisigertų padažo bei pievagrybių su daržovėmis aromato. Skanaus ;)
Labai skanu pagardinti saldžiarūgščiu kinišku padažu.
Komentarai (6)
-
Vaidas
2013-09-21 16:27
nu bandysiu vakare pasidaryt bet manau dar prie viso to pakepinsiu virtos vistienos, itariu bus super :)
-
Kamilė
2009-10-06 08:51
Labai skanu :-) tik aš dariau ne su pievagrybiais, o su baravykais ir nedejau šparaginių pupelių. Man katiko :super: :soku:
-
'
2009-09-12 20:42
Nepasakyciau, kad cia lietuviskas patiekalas...
-
Karolina
2009-08-14 16:14
mmm... niam , niam 10 balu :super: