
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
200 gramų | makaronai (Spageti) |
150 gramų | pievagrybiai |
0.5 stiklinės | žirniai (šaldyti) |
1 vienetas | morkos (šviežios) |
0.5 stiklinės | šparaginės pupelės (šaldytos) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | prieskoniai (mėgstami) |
šiek tiek | druska |
Labai skanu pagardinti saldžiarūgščiu kinišku padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūreiviški makaronai
-
Ryžių kepsneliai
-
Makaronai su lašiša
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Vištiena su ryžiais
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Lazanija su baziliku
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Jautienos čili su makaronais
-
Risotto
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Tagliatelle Bolognese
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Sotūs pietūs
-
Makaronai su faršu
-
Saidos filė su ryžiais
-
Citrininiai ryžiai
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis

- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Makaronai, Spageti,
200 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Žirniai, šaldyti,
0.5 stiklinės -
Morkos, šviežios,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės, šaldytos,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai, mėgstami
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirkite pagal nurodymus kitoje pakuotės pusėje. Šaldytas daržoves, smulkintą svogūną, pievagrybius ir stambiau sutarkuotą morką pakepinkite svieste. Svogūną su morkomis galite kepinti ir atskirai, o paskui sumaišyti su kepintomis daržovėmis bei pievagrybiais. Kaip kam patogiau. Suminkštėjus viskam, kas keptuvėje, suverskite išvirtus spagečius, supilkite pomidorų padažą, grietinę. Pagardinkite mėgstamais prieskoniais bei druska ir dar kelias minutes atsargiai maišydami patroškinkite, kad makaronai prisigertų padažo bei pievagrybių su daržovėmis aromato. Skanaus ;)
Labai skanu pagardinti saldžiarūgščiu kinišku padažu.
Komentarai (6)
-
Vaidas
2013-09-21 16:27
nu bandysiu vakare pasidaryt bet manau dar prie viso to pakepinsiu virtos vistienos, itariu bus super :)
-
Kamilė
2009-10-06 08:51
Labai skanu :-) tik aš dariau ne su pievagrybiais, o su baravykais ir nedejau šparaginių pupelių. Man katiko :super: :soku:
-
'
2009-09-12 20:42
Nepasakyciau, kad cia lietuviskas patiekalas...
-
Karolina
2009-08-14 16:14
mmm... niam , niam 10 balu :super: