
8 riekės | baklažanai |
280 gramų | makaronai |
160 gramų | krevetės |
160 gramų | pupelės |
120 gramų | pomidorai |
100 gramų | žuvies pastos |
100 gramų | midijos |
40 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
25 gramai | kietasis sūris |
šiek tiek | baltas vynas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su sojos faršu
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Spageti Carbonara
-
Plovas
-
Makaronai su lašiša
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
-
Spageti su kukuliais
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Faršu kimšti makaronai
-
Kriauklės su įdaru
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Vištiena su ryžiais
-
Lazanija su jautiena
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Garfildo lazanija
-
Rizotas su baravykais
-
Plovas
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
Au gratin tagliatelle makaronai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
8 riekės -
Makaronai,
280 gramų -
Krevetės,
160 gramų -
Pupelės,
160 gramų -
Pomidorai,
120 gramų -
Žuvies pasta,
100 gramų -
Midijos,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
40 mililitrų -
Kietasis sūris,
25 gramai - Baltas vynas
- Petražolės
- Džiovintas raudonėlis
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Plonai supjaustykite baklažaną ir apskrudinkite alyvuogių aliejuje. Palikite ant popierinio rankšluosčio, kad nudžiūtų.
Išvirkite pupeles nedideliame kiekyje vandens, kad pupulės įgautų kreminę tekstūrą.
Keptuvėje su aliejumi pakepinkite česnaką, čili pipirą ir sudėkite jūros gėrybes. Šliukštelėkite balto vyno ir kai tik jis išgaruos, įberkite druskos ir įdėkite žuvies pastą.
Galiausiai susmulkinkite pomidorus, prieš tai pašalinę jų odeles. Paskaninkite žolelėmis.
Išvirkite makaronus pagal instrukciją, sudėkite į keptuvę su padažu ir apibarstykite parmezanu. Gerai išmaišykite ir, kai makaronai šiek tiek pravės, pradėkite ruošti tūbeles iš baklažanų.
Suvynioję masę į baklažano riekeles ir suformavę tūteles, dėkite jas į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 10 minučių, 180 laipsnių kaitroje.
Į lėkštę įkrėskite pupelių kremo, o ant viršaus patupdykite iškepusias baklažano tūteles.
Papuoškite lėkštę likusiais žalumynais ir pomidorais. Skanaus!
Komentarai