Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Jautiena kiniškai
- Studentiški "Mildės" makaronai
- Varškės ir ryžių apkepas
- Ryžių apkepas
- Vištiena su ryžiais
- Skryliai su šoninės padažu
- Spaghetti
- Ryžių kepsneliai
- Varškės apkepas su ryžiais
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Makaronai su lašiša
- Makaronų su dešra apkepas
- Vištienos troškinys
- Kriauklės su įdaru
- Plovas su brokoliais
- Ryžių košė su vaisiais
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Makaronai su vištiena
- Makaronai su česnakiniu padažu
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Makaronai,
400 gramų -
Mėsa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...