
Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porai su ryžiais
-
Plovas
-
Netikra lazanija
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Ryžių apkepas
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Makaronų apkepas
-
Spageti Carbonara
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Spagečiai pomidoro
-
Makaronai su lašiša
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lazanija su lašiša
-
Garfildo lazanija
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Makaronai su faršu
-
Įdaryti makaronai
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Makaronai,
400 gramų -
Mėsa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...