
Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų su dešra apkepas
-
Makaronai su krevetėmis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Jautiena kiniškai
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Makaronai su sojos faršu
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Plovas su brokoliais
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Spageti su krevetėmis
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Vištienos troškinys
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Plovas su baklažanais
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...