
Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas su baklažanais
-
Jūreiviški makaronai
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Vištiena su ryžiais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Makaronų saulytė
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Nuostabioji paelija
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Saidos filė su ryžiais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Plovas orkaitėje
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Makaronai,
400 gramų -
Mėsa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...