
Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Spageti Carbonara
-
Garfildo lazanija
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Makaronų apkepas
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Spageti su krevetėmis
-
Ryžių kepsneliai
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Porai su ryžiais
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Makaronai su moliūgu
-
Spagečiai pomidoro
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Sojos faršas su makaronais
-
Ryžių apkepas
-
Ryžių blynai
-
Spageti su alyvuogėmis
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Makaronai,
400 gramų -
Mėsa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...