Jūreiviški makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | makaronai |
500 gramų | mėsa |
2 galvos | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaikiški pietūs
- Makaronų apkepas su obuoliais
- Pasta Marino
- Ryžių rizotas
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Citrininiai ryžiai
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Spageti su alyvuogėmis
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
- Spaghetti
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Kepti ryžiai
- Makaronai su krevetėmis
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Jolantos sočioji mišrainė
- Varškės apkepas su ryžiais
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Įdaryti makaronai
Jūreiviški makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Makaronai,
400 gramų -
Mėsa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, nukošiam ir perplaunam šaltu vandeniu. Faršą apkepinam keptuvėje kartu su svogūnais. Į keptuvę su faršu supilam makaronus ir juos dar apkepinam.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...