
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska (padažui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (padažui) |
50 gramų | sviestas (padažui) |
3 valgomieji šaukštai | miltai (padažui) |
1 litras | pienas (padažui) |
šiek tiek | druska (padažui) |
200 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
250 gramų | makaronai (cannelloni) |
500 gramų | kiaulienos faršas |
500 gramų | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai (padažui) |
Nulupame nuo pomidorų odeles ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir pirmiausiai pakepiname svogūnus ir česnakus. Po to sudedame faršą, pomidorus, prieskonius ir kepiname dar iki 15 min.
Ištirpiname sviestą, įmaišome miltus ir supilame pieną. Įmaišome druską ir pipirus. Verdame maišant tol, kol pradeda tirštėti.
Į makaronų vamzdelius pridedame faršo. Sudedame makaronus į kepimo indą ir supilame padažą. Kepame 30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Po to apibarstome sūriu ir kepame dar 10-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Makaronai su sojos faršu
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Uzbekiškas plovas
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Įdaryti caneloni
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Makaronai su krevetėmis
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Plovas
-
Makaronai su daržovėmis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lazanija su veršiena
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Jautiena kiniškai
Įdaryti makaronai "Cannelloni"

- Paruošimo laikas:
- Aliejus
- Druska, padažui
- Juodieji pipirai, padažui
-
Sviestas, padažui,
50 gramų -
Miltai, padažui,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas, padažui,
1 litras - Druska, padažui
-
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Makaronai, cannelloni,
250 gramų -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Pomidorai,
500 gramų - Juodieji pipirai, padažui
Sukapojame svogūnus ir česnakus.
Nulupame nuo pomidorų odeles ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir pirmiausiai pakepiname svogūnus ir česnakus. Po to sudedame faršą, pomidorus, prieskonius ir kepiname dar iki 15 min.
Ištirpiname sviestą, įmaišome miltus ir supilame pieną. Įmaišome druską ir pipirus. Verdame maišant tol, kol pradeda tirštėti.
Į makaronų vamzdelius pridedame faršo. Sudedame makaronus į kepimo indą ir supilame padažą. Kepame 30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Po to apibarstome sūriu ir kepame dar 10-15 minučių.
Komentarai (10)
-
Tatjana
2016-11-20 12:32
Geras receptas labai skanu.
-
Dziaugiuos, kad nepadegiau virtuves.
2015-02-21 19:28
Makaronus reikia naudoti nevirtus, kepta farsa grusti i nevirta makarona. PATARIMAS: kimsti makaronus kuo greiciau, nes jie pastoveja pradeda trukineti. tad reikia but ppasiruosus padaza.
skonis nera labai ypatingas, bet valgomi.
-
Rasa
2015-01-05 20:48
As tai visada pirmiausiai kelioms sekundems imerkiu makaronus i verdanti vandeni.mesos nekepinu.i ta farsa pritarkuoju surio dar sumaisau as manau kiek vieno yra kitoks skonis negali visiems sutapt viskas :-)
-
dzeimis oliveris
2014-11-02 13:39
nesamone totali!!!!!!!!! kas deda kepinta farsa i canelioni? koks cia padazas su miltais ir pienu? beshamelis? be rysio krc
-
vida
2014-10-01 13:01
tai farsas dedamas i vamzdelius kepintas ?
-
inga
2012-10-15 14:16
aciu llabai ;))
-
to Inga
2012-10-03 08:22
Aš neverdu. Juk užsipila padažas ir jie išverda kepant ;)
-
inga
2012-10-01 19:08
sveiki, o makaronus reikia naudoti virtus?;)
-
mmm..
2012-09-27 16:42
tiesog nuostabus receptas! visiems siulyciau isbandyti,kam patinka italu virtuve