
Skrudinti migdolai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 mililitrų | vanduo |
250 gramų | plikytų migdolų |
250 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
2.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
3.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
4.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
"Apsnigtos avietės"
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Arvydo ananasų desertas
-
Pieno slėgtinis
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Vaflių tortas
-
Spurgos su vyšniomis
-
Vaisių vėrinukai
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Šokoladinis fondiu
-
Želė su varške
-
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
-
Vaisiai šokolade
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
Skrudinti migdolai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Plikyti migdolai,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...