Skrudinti migdolai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 750 mililitrų | vanduo |
| 250 gramų | plikytų migdolų |
| 250 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
2.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
3.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
4.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Juodasis tinginys
-
"Apsnigtos avietės"
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Varškės spurgos
-
Pascha
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Braškiniai ledai
-
Persikų desertas
-
Keksiukai su persikais
-
Gaivus varškės desertas
-
Bananų skanėstas
-
Vaisinis kremas
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Daniški pyragaičiai
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Bananai tešloje
-
Riešutinis vaflių tortas
Skrudinti migdolai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Plikyti migdolai,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite migdolus, granuliuotą cukrų ir supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
