Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų vanduo (želatinai ištirpinti)
1 vienetas kiaušiniai (baltymas)
2 valgomieji šaukštai krakmolas
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
100 mililitrų cukraus pudra
2 valgomieji šaukštai želatina
400 mililitrų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Apibarstymui:
100 ml kokoso drožlių sumaišytų su 1 valgomu šaukštu kakavos.

1. Užpilk želatiną šaltu vandeniu ir leisk pastovėti 5 min. Ištirpink želatiną ant silpnos ugnies pastoviai maišant (neperkaitinti).
2. Supilk likusius ingredientus į gilesni indą ir gerai išmaišyk mikseriu.
3. Praaušusią želatiną pilk į indą su sumaišytais likusiais ingredientais labai plona srovele (kartais net sustojant), pastoviai plakant mikseriu. Plakti mikseriu mišinį iki standžių putų. Tai gali užtrukti iki 20-30 min.
4. Sumaišyk kokoso drožles su kakava ir viena puse šio mišinio pabarstyk formelę (20x30cm).
4. Sukrėsk standžiai išplaktą masę i formelę, palygink paviršių ir užbarstyk ant viršaus likusią kokosų ir kakavos mišinio dalį.
5. Padėk i šaldytuva kad sustengtų (mažiausiai 3-4 val). Vėliau pjaustyk norimo dydžio kvadratukais.

P.S. Želatina yra naudojama ta, kuri yra milteliais, ne granulėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kokosų skanumėlis (Kokosmums)

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Apibarstymui:
100 ml kokoso drožlių sumaišytų su 1 valgomu šaukštu kakavos.

1. Užpilk želatiną šaltu vandeniu ir leisk pastovėti 5 min. Ištirpink želatiną ant silpnos ugnies pastoviai maišant (neperkaitinti).
2. Supilk likusius ingredientus į gilesni indą ir gerai išmaišyk mikseriu.
3. Praaušusią želatiną pilk į indą su sumaišytais likusiais ingredientais labai plona srovele (kartais net sustojant), pastoviai plakant mikseriu. Plakti mikseriu mišinį iki standžių putų. Tai gali užtrukti iki 20-30 min.
4. Sumaišyk kokoso drožles su kakava ir viena puse šio mišinio pabarstyk formelę (20x30cm).
4. Sukrėsk standžiai išplaktą masę i formelę, palygink paviršių ir užbarstyk ant viršaus likusią kokosų ir kakavos mišinio dalį.
5. Padėk i šaldytuva kad sustengtų (mažiausiai 3-4 val). Vėliau pjaustyk norimo dydžio kvadratukais.

P.S. Želatina yra naudojama ta, kuri yra milteliais, ne granulėmis.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų