
Naujametinis šampano šerbetas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
1 vienetas | želatina (lapelis) | |
75 mililitrai | vanduo | |
200 mililitrų | vynas (putojantis) | |
Padažui: | ||
50 mililitrų | aviečių (šaldytos) | |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
50 gramų | šokoladas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
2.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Dribsnių kokteilis
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Vafliai su karamele
-
Pertepti vafliai su spanguolių džemu
-
Kriaušės tešloje
-
Spurgos su vyšniomis
-
Varškės desertas
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Sausainių mišinys stiklainyje
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Citrininis kukis
-
Braškinis tiramisu
-
Obuoliai su varške
-
Tortas "Mozaika"
-
Kalėdiniai grybukai
-
Želė ir zefyrų suktinukai
-
Kepti obuoliai
Naujametinis šampano šerbetas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Želatina, lapelis,
1 vienetas -
Vanduo,
75 mililitrai -
Vynas, putojantis,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Avietės, šaldytos,
50 mililitrų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Šokoladas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...