Naujametinis šampano šerbetas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
| 1 vienetas | želatina (lapelis) | |
| 75 mililitrai | vanduo | |
| 200 mililitrų | vynas (putojantis) | |
| Padažui: | ||
| 50 mililitrų | aviečių (šaldytos) | |
| 60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
| 50 gramų | šokoladas (baltas) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
2.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avietinė pasaka
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Margutis
-
Šokoladiniai irisai
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Pieno slėgtinis
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Čigonų plokštainis
-
Sūrio pyragas
-
Arvydo ananasų desertas
-
Grietinėlės pyragas
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Varškės skanėstas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
Naujametinis šampano šerbetas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Želatina, lapelis,
1 vienetas -
Vanduo,
75 mililitrai -
Vynas, putojantis,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Avietės, šaldytos,
50 mililitrų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Šokoladas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
