60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
1 vienetas | želatina (lapelis) | |
75 mililitrai | vanduo | |
200 mililitrų | vynas (putojantis) | |
Padažui: | ||
50 mililitrų | aviečių (šaldytos) | |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
50 gramų | šokoladas (baltas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- 3D gėlės želėje
- Vaisių ir jogurto desertas
- Irisiniai saldainiai
- Citrininis desertas
- Džiovintų vaisių ir riešutų gardėsis
- Zefyrai šokolade
- „McFlurry“ desertas
- Pyragėliai einant į svečius
- Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Paprastasis pudingas
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Varškės rutuliukai „Raffaello“
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Desertinis sausainis Aukselis
- Abrikosų laiveliai
- Desertas "Snieguolė"
- Šokoladiniai putėsiai
Naujametinis šampano šerbetas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Želatina, lapelis,
1 vienetas -
Vanduo,
75 mililitrai -
Vynas, putojantis,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Avietės, šaldytos,
50 mililitrų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Šokoladas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.