
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
1 vienetas | želatina (lapelis) | |
75 mililitrai | vanduo | |
200 mililitrų | vynas (putojantis) | |
Padažui: | ||
50 mililitrų | aviečių (šaldytos) | |
60 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
50 gramų | šokoladas (baltas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldūs migdolai su druska
-
Vaiduokliukai
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Ridikėlių traškučiai
-
Trešnės marškinėliuose
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Dribsnių kokteilis
-
Obuoliai su varške
-
Citrinų putėsiai
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Kavos ir ledų desertas
-
Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
-
Abrikosų laiveliai
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Bananų šerbetas
-
Šokoladiniai ledai
-
Pudingas
-
Virtų kriaušių desertas
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
Naujametinis šampano šerbetas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Želatina, lapelis,
1 vienetas -
Vanduo,
75 mililitrai -
Vynas, putojantis,
200 mililitrų
-
Avietės, šaldytos,
50 mililitrų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
60 gramų -
Šokoladas, baltas,
50 gramų
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.