
Sausainių ledinukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
270 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai |
15 gramų | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
200 gramų | sviestas (arba margarinas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | valgomieji dažai ((raudoni)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių. Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios. Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių. Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonos putėsiai
-
Gaivus mango desertas
-
Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Irisiniai saldainiai
-
Vasariškas desertas
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Spurgos pavakariams
-
Grybukai
-
Vyšnių želė
-
Arbūzų šerbetas
-
Obuolių gėrimas
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Vaflių tortas
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Ledai su braškėmis
-
Ledai ant pagaliuko
-
Braškių pienas
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
Sausainių ledinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
270 gramų - „Dansukker“ cukraus milteliai
-
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
15 gramų -
Sviestas, arba margarinas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Valgomieji dažai, (raudoni)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių. Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios. Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių. Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Rugilė
2016-01-17 15:22
Labai skanu!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...