Želė „Spanguolės ant sniego“
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 galvų | varškė |
50 gramų | džiovintų spanguolių |
40 gramų | želatina |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
2.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
3.
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
4.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosiniai rutuliukai
- Vaisių vėrinukai
- Gardūs braškiniai ledai
- Vyšnių želė
- Saldus patiekalas
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Migdolų nuga
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
- Vaisiniai ežiukai
- Citrininiai arbūzų ledukai
- Šokoladinis desertas
- Pyragas „Sniegas“
- Greitas sausaininis pyragas
- Ryžių desertas
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Varškės kremas su vaisiais
- „Baltosios gėlės“
- Biramisu
- Sūrio desertas
- Karštos bulvių salotos
Želė „Spanguolės ant sniego“
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
500 galvų -
Džiovintos spanguolės,
50 gramų -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai