
Želė „Spanguolės ant sniego“
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 galvų | varškė |
50 gramų | džiovintų spanguolių |
40 gramų | želatina |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
2.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
3.
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
4.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skani braškių sriuba
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Šokoladiniai bananai
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Nugos tortas
-
Avietinė pasaka
-
Tinginys
-
Bakalieno Tinginys
-
Sveikas vaisių desertas
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Sūrio pyragas
-
Pieniniai ledai
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Gaivus užkandėlis
-
Pyragas „Sniegas“
-
Varškės skanėstas
-
Desertas su persikais
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Rabarbarų drebučiai
Želė „Spanguolės ant sniego“
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
500 galvų -
Džiovintos spanguolės,
50 gramų -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai