Želė „Spanguolės ant sniego“
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 galvų | varškė |
50 gramų | džiovintų spanguolių |
40 gramų | želatina |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
2.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
3.
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
4.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Braškių ir bananų kokteilis
- Šokoladiniai kavos ledai
- Abrikosų šerbetas
- Avietinė pasaka
- Baltasis tinginys
- Saldus patiekalas
- Pieniniai ledai
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Varškės pudingas su apelsinais
- Citrininis kukis
- Plakti ledai
- Varškės desertas
- Sveikas vaisių desertas
- Tinginėlis
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Karštos bulvių salotos
- Grietinėlės ledai su vanile
- Margas varškės desertas
- Bananų šerbetas
Želė „Spanguolės ant sniego“
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
500 galvų -
Džiovintos spanguolės,
50 gramų -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai