
Želė „Spanguolės ant sniego“
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 galvų | varškė |
50 gramų | džiovintų spanguolių |
40 gramų | želatina |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
2.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
3.
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
4.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginys
-
Kalėdiniai grybukai
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Vaisinis kremas
-
Uogienės putėsiai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Varškės tortas
-
Tinginių tinginys
-
Uogų jogurtas
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Šokolado putėsiai
-
Tiramisu
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Vaisinis desertas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Gaivus mango desertas
-
Sausainių tortas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Biramisu
Želė „Spanguolės ant sniego“
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
500 galvų -
Džiovintos spanguolės,
50 gramų -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę ir cukrų sutrinti (plaktuvu ar elektriniu trintuuvu) iki purios varškės masės. Į ją suberti džiovintas spanguoles.
Želatiną užpilti trupučiu šilto vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant nedidelės ugnies. Želatiną maišyti, kad visiškai ištirptų (negalima leisti želatinai užvirti).
Į varškės masę, maišant, pilti ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti, supilti į indą ir dėti į šaldytuvą stingti.
Viršų papuošti spanguolėmis. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai