
Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 mililitrų | vanduo | |
250 gramų | plikytų migdolų | |
250 gramų | cukrus | |
Pagardui: | ||
1 vienetas | apelsinų žievelės | |
0.5 valgomojo šaukšto | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono | |
0.5 arbatinio šaukštelio | malto imbiero |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
2.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
3.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
4.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai su varške
-
Šokoladinis kremas, glaistytas mėtine morengų mase
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Daniški pyragaičiai
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Rabarbarų drebučiai
-
Varškės spurgos
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Vasariški morengai
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Varškės sūris su žele
-
Grietinėlės ledai
-
Spanguolių putėsiai
-
Gaivioji želė
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Raudonųjų serbentų fantazija
Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Plikyti migdolai,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Apelsinų žievelė,
1 vienetas -
Cinamonas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...