
Vaisių desertas su brendžiu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 valgomojo šaukšto | medus |
1 vienetas | bananai |
20 gramų | brendis |
2 vienetai | persikai (konservuoti, puselės) |
1 vienetas | kiviai |
3 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% (plakta , sladi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (bruknių su kriaušėmis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuluptus bananus ir kivį supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į lėkštę ratuku. Į viduriuką įspauskite plaktos grietinėlės, ant jos uždėkite persiko puseles, o ant jų uogienės. Brendį išmaišykite su medumi iki vientisos masės ir gautu mišiniu užpilkite desertą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės braškės
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Žuvis tešloje
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Užtepėlė su tunu
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Virtas vyniotinis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Silkė su daržovėmis
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Karališkos krevetės paprastai
Vaisių desertas su brendžiu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Medus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Bananai,
1 vienetas -
Brendis,
20 gramų -
Persikai, konservuoti, puselės,
2 vienetai -
Kiviai,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%, plakta , sladi,
3 valgomieji šaukštai -
Uogienė, bruknių su kriaušėmis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus bananus ir kivį supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į lėkštę ratuku. Į viduriuką įspauskite plaktos grietinėlės, ant jos uždėkite persiko puseles, o ant jų uogienės. Brendį išmaišykite su medumi iki vientisos masės ir gautu mišiniu užpilkite desertą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...