
Skaniosios bandelės su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
180 gramų | varškė |
80 gramų | sviestas |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
30 gramų | margarinas (Įdarui) |
1 vienetas | svogūnai |
400 gramų | veršienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Varškę pertinam per sietelį, išminkom su margarinu, druska, kiaušiniu ir miltais, maišytais su kepimo milteliais. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą. Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Tada juos su margarinu supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir išminkom. Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą, aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių orkaitę. Lepame apie 25 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini canelles
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Obuoliniai keksiukai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Keksiukai
-
Šokoladainis
-
Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Pyragėliai su sūriu
-
Šventiniai žaliukai
-
Morkų pyragaičiai
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Saldieji keksiukai
-
Varškės spurgos
-
Daniški pyragėliai
-
Pikantiški pyragėliai
Skaniosios bandelės su mėsa
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė,
180 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Margarinas, Įdarui,
30 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Veršienos faršas,
400 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertinam per sietelį, išminkom su margarinu, druska, kiaušiniu ir miltais, maišytais su kepimo milteliais. Padarome iš tešlos rutulį, kuris neliptų prie rankų ir dedame 30 min. į šaldytuvą. Svogūną susmulkinam ir truputį apkepam ant margarino. Tada juos su margarinu supilam į faršą, įdedam kiaušinio trynį, padruskinam, papipirinam ir išminkom. Iš tešlos kočiojam lakštą 0,5 cm storio. Iš jo išspaudžiam apskritimus, į jų vidų dedame mėsos įdaro, užspaudžiam, padarom norimą formą, aptepame plaktu kiaušinio baltymu ir dedame į 200 laipsnių orkaitę. Lepame apie 25 min. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Sandra
2017-01-21 19:03
labai skaniai gavosi, sendien kepsiu vel
-
Erika
2015-04-13 12:40
Sveikos. o mesyte pakepint?:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...