
Naminiai riestainiukai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų | kondensuotas pienas |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė (ekstraktas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | druska |
450 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kondensuotą pieną pašildome, kad būtų skystesnis.
2.
Įmaišome išplaktus kiaušinių trynius (1 pasiliekame aptepimui), vanilę, cinamoną, druską, sodą ir ištirpintą sviestą.
3.
Beriame miltų ir maišome. Kai tešla nebesimaišo su šaukštu baigiami minkyti rankomis.
4.
Gerai išminkytą tešlą padaliname į kelias dalis (aš padalinau į 5 dalis) ir išsukame plonus volelius. Supjaustome gabaliukais ir suformuojame riestainiuko formas.
5.
Sudedame į kepimo skardą, aptepame kiaušinio trynio plakiniu ir kepame 10 - 15 min. 180-190° C orkaitėje.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai sausainiai
-
Sausainiai spalvoti
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Sausainiai "Žvaigždutė"
-
Moliūginiai meduoliai
-
Sausainiai su migdolais
-
Gardūs kokosiniai sausainiukai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Sausainukai su cinamonu
-
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
-
Mini raguoliai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Paplotėliai su bananais
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Imbieriniai sausainiai
-
Songoko sausainiai
-
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Šokoladiniai sausainiai
Naminiai riestainiukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
150 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Vanilė, ekstraktas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kvietiniai miltai,
450 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kondensuotą pieną pašildome, kad būtų skystesnis.
Įmaišome išplaktus kiaušinių trynius (1 pasiliekame aptepimui), vanilę, cinamoną, druską, sodą ir ištirpintą sviestą.
Beriame miltų ir maišome. Kai tešla nebesimaišo su šaukštu baigiami minkyti rankomis.
Gerai išminkytą tešlą padaliname į kelias dalis (aš padalinau į 5 dalis) ir išsukame plonus volelius. Supjaustome gabaliukais ir suformuojame riestainiuko formas.
Sudedame į kepimo skardą, aptepame kiaušinio trynio plakiniu ir kepame 10 - 15 min. 180-190° C orkaitėje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Tetis virtuveje
2015-12-02 09:04
blogas receptas, miltu tiek nereikia, max 350-400g miltu. o seip iskepus gaunasi skonis kaip dziuveseliu, tad kita syki kepdamas, bandysiu paekspermentuoti idedamas kepimo milteliu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...