Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 3 vienetai | svogūnai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 1 pundelis | brokoliai |
| šiek tiek | druska |
| 1 pakelis | tešla (sluoksniuota bemielė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlą atšildyti, šiek tiek pakočioti ir supjaustyti kvadratėliais.
2.
Svogūnus ir česnakus supjaustyti ir beveik iškepti. Kol bus pjaustomi ir kepimi svogūnai ir česnakai, brokolius išvirti.
3.
Baigiant kepti svogūnams, brokolius sudėti į tą pačią keptuve ir išmaišius, minutę apkepti.
4.
Tada šį įdarą sudėti ant tešlos kvadratėlių. Kepti iki 190- 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mikro keksiukai
-
Karamelinis keskiukas
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Bandelės su grybais
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Morengai su šokoladu
-
Zefyrai
-
Žagarėliai
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
-
Skanūs zuikučiai
-
Rageliai
-
Spurgytės su kremu
-
Suktukai su varške
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Aguoniniai pyragėliai
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Brokoliai,
1 pundelis - Druska
-
Tešla, sluoksniuota bemielė,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti, šiek tiek pakočioti ir supjaustyti kvadratėliais.
Svogūnus ir česnakus supjaustyti ir beveik iškepti. Kol bus pjaustomi ir kepimi svogūnai ir česnakai, brokolius išvirti.
Baigiant kepti svogūnams, brokolius sudėti į tą pačią keptuve ir išmaišius, minutę apkepti.
Tada šį įdarą sudėti ant tešlos kvadratėlių. Kepti iki 190- 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
