Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 vienetai | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
1 pundelis | brokoliai |
šiek tiek | druska |
1 pakelis | tešla (sluoksniuota bemielė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlą atšildyti, šiek tiek pakočioti ir supjaustyti kvadratėliais.
2.
Svogūnus ir česnakus supjaustyti ir beveik iškepti. Kol bus pjaustomi ir kepimi svogūnai ir česnakai, brokolius išvirti.
3.
Baigiant kepti svogūnams, brokolius sudėti į tą pačią keptuve ir išmaišius, minutę apkepti.
4.
Tada šį įdarą sudėti ant tešlos kvadratėlių. Kepti iki 190- 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- „Paršiukai“
- Aguoninės formelės
- Bananai tešloje
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
- Nykštukų pyragaičiai
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Trupiniuotis
- Bananiniai keksiukai
- Obuolių pyragaičiai
- Keksiukai su krabų lazdelėmis
- Kalėdine spurga
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Tobulosios mielinės spurgos
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Bandelės su grybais
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Pyragėliai su saliamiu
- Šventiniai žaliukai
- Pyragėliai su žuvimi
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Brokoliai,
1 pundelis - Druska
-
Tešla, sluoksniuota bemielė,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti, šiek tiek pakočioti ir supjaustyti kvadratėliais.
Svogūnus ir česnakus supjaustyti ir beveik iškepti. Kol bus pjaustomi ir kepimi svogūnai ir česnakai, brokolius išvirti.
Baigiant kepti svogūnams, brokolius sudėti į tą pačią keptuve ir išmaišius, minutę apkepti.
Tada šį įdarą sudėti ant tešlos kvadratėlių. Kepti iki 190- 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...