
Pyragėliai su obuoliene
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
šiek tiek | miltai |
100 gramų | cukrus |
400 mililitrų | kefyras |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | obuolienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
2.
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
3.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Skanūs zuikučiai
-
Keksiukai
-
Avietiniai keksiukai
-
„Torketti“
-
Spurgos iš varškės
-
Sūrio keksiukai
-
Baltijos pyragėliai
-
Mini čeburekai
-
Riešutinis pyragas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Suktukai su varške
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Pusryčių keksiukai
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Skaniosios bandelės su mėsa
Pyragėliai su obuoliene
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
- Miltai
-
Cukrus,
100 gramų -
Kefyras,
400 mililitrų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Obuolienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...