![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pyragėliai su obuoliene
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
šiek tiek | miltai |
100 gramų | cukrus |
400 mililitrų | kefyras |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | obuolienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
2.
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
3.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Pyragėliai su sūriu
-
Prancūziški eklerai su sviesto kremu
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Zefyrai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Naminiai riestainiukai
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Spurgos su meile ir varške
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Karamelinės lazdelės
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Mascarponės keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Sūrio pyragėliai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
Pyragėliai su obuoliene
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
- Miltai
-
Cukrus,
100 gramų -
Kefyras,
400 mililitrų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Obuolienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...