
500 gramų | kvietiniai miltai |
40 gramų | mielės |
0.25 litro | pienas (šiltas) |
80 gramų | cukrus |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
250 gramų | varškės sūris |
1 vienetas | kiaušiniai |
Tada sudedame ištirpintą sviestą ir likusį cukrų, druską. Viską dar kartą suminkome ir paliekame pakilti 20 minučių.
Iškočiojame tešlą į stačiakampį, iškerpame didelius apskritimus, dedame varškės įdarą (varškė sumaišoma su kiaušiniu ir su trupučiu cukraus), susukame, suspaudžiame ir viršų įpjauname. Padarome varškės "langą". Bandeles dedame ant skardos, ištiestos kepimo popieriumi ir paliekame kilti 1 valandai.
Kepame 20-25 minučių 200 C laipsnių orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Plikyti pyragaičiai
-
Napoleono pyragaičiai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Meduoliukai
-
Prabangūs kakavos pyragaičiai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Voveraitės
-
Kamelijos skanėstas
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Obuoliai skarelėse
-
„Torketti“
-
Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
-
Aguonų vyniotinukai
-
Varškės spurgos
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Mascarponės keksiukai
-
Mielinės spurgos su obuoliais
Bandelės su varške

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Mielės,
40 gramų -
Pienas, šiltas,
1/4 litro -
Cukrus,
80 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Druska
-
Varškės sūris,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištirpiname su truputį pasaldintu, šiltu pienu. Miltus persijojame, padarome centre duobutę, į kurią supilame mieles. Vis iš šonų imdami miltų, minkome tešlą. Kai tešla gaunama vientisos masės, ji paliekama pakilti 20 minučių.
Tada sudedame ištirpintą sviestą ir likusį cukrų, druską. Viską dar kartą suminkome ir paliekame pakilti 20 minučių.
Iškočiojame tešlą į stačiakampį, iškerpame didelius apskritimus, dedame varškės įdarą (varškė sumaišoma su kiaušiniu ir su trupučiu cukraus), susukame, suspaudžiame ir viršų įpjauname. Padarome varškės "langą". Bandeles dedame ant skardos, ištiestos kepimo popieriumi ir paliekame kilti 1 valandai.
Kepame 20-25 minučių 200 C laipsnių orkaitėje.
Komentarai (4)
-
Jop
2017-05-13 02:05
Kai sudejau istirpinta sviesta tesla pasidare grubi, pilna gaubureliu, tikrai nelauksiu ir sudesiu sviesta kartu o paskui suminkysiu. Tikiuosi kad gausis kazka iskept dabar nes gaila produktu
-
Gintare
2011-08-18 19:09
Skaniai atrodo :-) .Reikes pabanryt ;-)