Paprastas skanių spurgų receptas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ištriname varškę su cukrumi.
2.
Įmušame du kiaušinius.
3.
Į masę suberiame miltus ir išminkome tešlą.
4.
Rankas suvilgome su aliejumi (kad neliptų prie rankų tešla) ir formuojame apvalius rutuliukus.
5.
Spurgas kepame įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai su obuoliene
- Plikyti pyragaičiai
- Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
- Bandelės su cinamonu
- Keksiukai su kakava
- Pyragėliai su žuvimi
- Aguoninės formelės
- Vaniliniai keksiukai
- Aguoniniai pyragėliai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
- „Paršiukai“
- Morkų pyragaičiai
- Citrinų pudingas
- Šventiniai žaliukai
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Vištos spurgos
- Obuoliniai rageliai
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Keksiukai su spanguolėmis
- Mielinė bulka su razinomis
Paprastas skanių spurgų receptas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištriname varškę su cukrumi.
Įmušame du kiaušinius.
Į masę suberiame miltus ir išminkome tešlą.
Rankas suvilgome su aliejumi (kad neliptų prie rankų tešla) ir formuojame apvalius rutuliukus.
Spurgas kepame įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (10)
-
Sonyte
2018-02-10 16:53
Kodel man jos sukrito :-(
-
Evelina
2017-04-05 23:25
Labai skanios spurgos! Neįmanoma atsispirti! Super
-
spurga
2016-01-14 23:23
Miltu recepte tiek, kiek reikia! Visur intetnete panasus receptas 'plaukioja'. Nepadauginkite, nes bus kietos! Zinoma, darykite is sausos varskes, ne is pakeliu, tad ir miltu nereiks deti be saiko :)
-
bybys
2015-11-07 17:18
Nes skanu
-
laima
2015-09-13 14:08
Kepsiu
-
Herkus
2015-07-19 17:18
Labai skanu! Tik kuo daugiau, tuo geriau. ir negailėkite semti pilną šaukštą.
-
Inga
2015-06-10 13:43
O ju is duotu kiekiu daug gaunasi ar mazai ???
-
daina
2015-05-24 15:24
Miltu man atrodo per mažai.
-
janė
2015-04-08 18:05
O kepimo milteliu nereik?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...