300 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
- Kamelijos skanėstas
- Avietiniai keksiukai
- Bananiniai - snikersiniai keksiukai
- Pyragėliai su obuoliene
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Keksiukai su mėlynėmis
- Pyragaičiai su įdaru
- Pyragėliai einant į svečius
- Šventiniai žaliukai
- Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
- Aguonų vyniotinukai
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Spurgos su vyšniomis
- Prancūziški pyragėliai "Canneles"
- Pusryčių keksiukai
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Aguoninės formelės
Paprastas skanių spurgų receptas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ištriname varškę su cukrumi.
Įmušame du kiaušinius.
Į masę suberiame miltus ir išminkome tešlą.
Rankas suvilgome su aliejumi (kad neliptų prie rankų tešla) ir formuojame apvalius rutuliukus.
Spurgas kepame įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.
Komentarai (10)
-
Sonyte
2018-02-10 16:53
Kodel man jos sukrito :-(
-
Evelina
2017-04-05 23:25
Labai skanios spurgos! Neįmanoma atsispirti! Super
-
spurga
2016-01-14 23:23
Miltu recepte tiek, kiek reikia! Visur intetnete panasus receptas 'plaukioja'. Nepadauginkite, nes bus kietos! Zinoma, darykite is sausos varskes, ne is pakeliu, tad ir miltu nereiks deti be saiko :)
-
bybys
2015-11-07 17:18
Nes skanu
-
laima
2015-09-13 14:08
Kepsiu
-
Herkus
2015-07-19 17:18
Labai skanu! Tik kuo daugiau, tuo geriau. ir negailėkite semti pilną šaukštą.
-
Inga
2015-06-10 13:43
O ju is duotu kiekiu daug gaunasi ar mazai ???
-
daina
2015-05-24 15:24
Miltu man atrodo per mažai.
-
janė
2015-04-08 18:05
O kepimo milteliu nereik?