Tešlai: | ||
100 | miltai | |
3 arbatiniai šaukšteliai | kakava (nesaldi) | |
90 gramų | sviesto skonio „rama maestro“ | |
90 gramų | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
2 valgomieji šaukštai | likeris (vyšnių) | |
110 gramų | vyšnios (šviežios arba uogienė) | |
Kremui: | ||
100 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
25 gramai | cukrus | |
šiek tiek | šokoladas (gabaliukai) | |
Papuošimui: | ||
8 vienetai | vyšnios |
Supilkite tešlą į keksiukų formeles ir kepkite 25–30 minučių.
Ant kiekvieno keksiuko užspauskite plaktos grietinėlės, apibarstykite šokolado drožlėmis ir galiausiai viršų papuoškite vyšnaite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Paršiukai“
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Velykiniai lizdeliai
- Trupiniuotis
- Spurgos iš varškės
- Cukinijų keksiukai
- Imbieriniai keksiukai
- Avietiniai keksiukai
- Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
- Pyragėliai su slyvomis
- Sūrio pyragėliai
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Bulka su šokolado įdaru
- Desertas "Skanumėlis"
- Plikytos tešlos pyragaičiai
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Pyragėlis su uogomis
- Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
100 -
Kakava, nesaldi,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sviesto skonio „Rama Maestro“,
90 gramų -
Cukrus,
90 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Likeris, vyšnių,
2 valgomieji šaukštai -
Vyšnios, šviežios arba uogienė,
110 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Cukrus,
25 gramai - Šokoladas, gabaliukai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vyšnios,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Inde išsukite sviesto skonio "Rama Maestro", cukrų ir nesaldžią kakavą. Kai masė taps vientisa, po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Įdėkite miltų, druskos, kepimo miltelių ir vyšnių arba vyšnių uogienės. Gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą į keksiukų formeles ir kepkite 25–30 minučių.Kremo gaminimas. Elektriniu maišytuvu išplakite grietinėlę, kol sustandės, įdėkite cukraus ir dar šiek tiek paplakite.
Ant kiekvieno keksiuko užspauskite plaktos grietinėlės, apibarstykite šokolado drožlėmis ir galiausiai viršų papuoškite vyšnaite.
Komentarai (5)
-
Jurgita
2016-12-04 11:42
Labai skanu patariu visiems imegint