Prancūziški rageliai su migdolais
AUTORIUS:
Rama,
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai prancūziški rageliai (vakarykščiai)
15 gramų migdolai (drožlės)
Sirupui:
40 litrų vanduo
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 valgomasis šaukštas brendis
Įdarui:
30 gramų cukrus
30 gramų migdolai
1 žiupsnelis druska
30 gramų sviesto skonio „rama maestro“
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Paruošiam sirupą: vandenį, cukrų ir brendį išmaišome ir kaitiname tol, kol ištirpsta cukrus.
2.
Įdaras – su smulkintuvu sumaišome cukrų, migdolus ir druską iki vientisos masės. Tuomet sudedame sviesto skonio "Rama Maestro" ir vėl įjungiame smulkintuvą. Ir galiausiai įmaišome kiaušinį. Plakame viską tol, kol masė tampa kreminė.
3.
Perpjauname prancūziškus ragelius išilgai. Vieną dalį aptepame kremine mase. Uždedame kitą prancūziško ragelio dalį ant viršaus. Tuomet gausiai aptepame sirupu ir apibarstome migdolais. Taip pat gausiai.
4.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Migdolai turi gražiai paruduoti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Prancūziški rageliai su migdolais

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Sirupui: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Paruošiam sirupą: vandenį, cukrų ir brendį išmaišome ir kaitiname tol, kol ištirpsta cukrus.

  2. Įdaras – su smulkintuvu sumaišome cukrų, migdolus ir druską iki vientisos masės. Tuomet sudedame sviesto skonio "Rama Maestro" ir vėl įjungiame smulkintuvą. Ir galiausiai įmaišome kiaušinį. Plakame viską tol, kol masė tampa kreminė.

  3. Perpjauname prancūziškus ragelius išilgai. Vieną dalį aptepame kremine mase. Uždedame kitą prancūziško ragelio dalį ant viršaus. Tuomet gausiai aptepame sirupu ir apibarstome migdolais. Taip pat gausiai.

  4. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Migdolai turi gražiai paruduoti.

Receptą atsiuntė Rama
Reklama:

Komentarai (4)


  • Gintautas 2016-01-31 16:11

    Manyciau kad saukstas cukraus ir saukstas brendzio tiokiam kiekiu vandens (40 litru ) yra per daug :-) :-) :-) :-)


Daugiau receptų