| 75 gramai | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
| 400 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | pienas |
| šiek tiek | druska |
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
1 kiaušinio baltymas
truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
aliejaus.
Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.
Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.
Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Voveraitės
-
Kriaušių desertai
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Spurgos su meile ir varške
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Rageliai
-
Žaismingi keksiukai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Bulvinės bandelės
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Pikantiški pyragėliai
-
Obuoliai skarelėse
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Pyragėlis su uogomis
-
Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
75 gramai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reiks:
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
1 kiaušinio baltymas
truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
aliejaus.
Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.
Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.
Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2010-12-02 12:40
fui :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: kaip bjauru :bloga: :bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2010-12-02 12:39
dar nebandzau bet reiks pabandytu :-p :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D :-D :super: :super: :super: :super: :super: :super:
