75 gramai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
400 gramų | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
1 kiaušinio baltymas
truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
aliejaus.
Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.
Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.
Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksai su morkomis
- Greitieji kefyriniai pyragėliai
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Bananai tešloje
- Pyragaičiai "Širdutės"
- Bandelės su cinamonu
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- Keksiukai su kakava
- Pyragėlis su uogomis
- Alinos keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Amerikoniškos spurgytės
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Tartaletės su vaisiais
- Pyragėliai su daržovėmis
- Daniški dešrelių rageliai
- Spurgos kitaip
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Pyragaičiai su įdaru
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
75 gramai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reiks:
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
1 kiaušinio baltymas
truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
aliejaus.
Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.
Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.
Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2010-12-02 12:40
fui :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: kaip bjauru :bloga: :bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2010-12-02 12:39
dar nebandzau bet reiks pabandytu :-p :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D :-D :super: :super: :super: :super: :super: :super: