Silkės ar kitos sūdytos žuvys nuplaunamos, išimami viduriai ir pamerkiamos per naktį. Išmirkusios nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos nedideliais gabaliukais.
Slyvos ir obuoliai nuplaunami ir išbrinkinami, supjaustomi ruoželiais.
Svogūnai supjaustomi žiedais, dalis dedama į indo dugną, ant jų paruošta silkė, ant silkės supjaustytos slyvos, obuoliai, viršuje svogūnai, supilamas parūgštintas vanduo citrinos sultimis ar actu ir aliejus. Indas pridengiamas, dedamas į orkaitę ir kepama apie 1 valandą, kol svogūnai įgaus auksinę spalvą.
Valgoma karštos su bulvėm, šaltos su duona.

Silkės su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | silkė |
4 vienetai | svogūnai |
10 vienetų | slyvos (džiovintos) |
0.5 stiklinės | obuoliai (džiovinti) |
100 mililitrų | vanduo (parūgštintas citrina) |
100 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės ruletai
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Marinuota silkė su paprika
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Roksės užkandėlė
-
Keptos bulvės
-
Sauliaus kibinai
-
Naminė pica
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Naminė pica
-
Kibinai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Bulvių kamuoliukai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Naminis varškės sūris
-
Fondiu iš moliūgo
-
Vegetariškas sumuštinis
Silkės su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
3 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
10 vienetų -
Obuoliai, džiovinti,
0.5 stiklinės -
Vanduo, parūgštintas citrina,
100 mililitrų -
Aliejus,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės ar kitos sūdytos žuvys nuplaunamos, išimami viduriai ir pamerkiamos per naktį. Išmirkusios nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos nedideliais gabaliukais.
Slyvos ir obuoliai nuplaunami ir išbrinkinami, supjaustomi ruoželiais.
Svogūnai supjaustomi žiedais, dalis dedama į indo dugną, ant jų paruošta silkė, ant silkės supjaustytos slyvos, obuoliai, viršuje svogūnai, supilamas parūgštintas vanduo citrinos sultimis ar actu ir aliejus. Indas pridengiamas, dedamas į orkaitę ir kepama apie 1 valandą, kol svogūnai įgaus auksinę spalvą.
Valgoma karštos su bulvėm, šaltos su duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...