Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!
Keptų paprikų užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
| 5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 vienetas | citrinos |
| 5 arbatiniai šaukšteliai | kaparėliai (marinuoti) |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 3 vienetai | ančiuvių (konservuoti) |
| 6 vienetai | alyvuogių (žaliosios, be kauliukų) |
| 4 vienetai | paprika |
| šiek tiek | petražolės (kapotos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmaras vyno padaže
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Kibinai
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Silkė su svogūniukais
-
Šokoladinės vynuogės
-
Pikantiškos sraigės
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Ispanijos omletas
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Sūrio sausainiai
-
Silkė su svogunais marinate
Keptų paprikų užkandis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai, malti,
5 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kaparėliai, marinuoti,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Ančiuviai, konservuoti,
3 vienetai -
Alyvuogės, žaliosios, be kauliukų,
6 vienetai -
Paprika,
4 vienetai - Petražolės, kapotos
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
