Duoną įpjauti taip, kad atsirastų 2 cm storio riekelės (neperpjauti iki galo).
Sviestą su sutrintu česnaku ir parmezanu ištrinti iki vientisos masės.
Aptepti riekeles iš abiejų pusių, pabarstyti paprika ir rūpestingai suvynioti į foliją.
Kepti grilyje kartkartėmis vartant, kol sūris susilydys (10-15 min.).

Česnakinė duona su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | duona (juoda) |
8 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 skiltelės | česnakas |
0.25 stiklinės | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | paprika (malta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytos bandelės
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Migdolinės pelytės
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Įdaryti artišokai
-
Silkė pataluose
-
Keptas sūris
-
Pica
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Gruziniškas chačapuri
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Spalvingi iešmeliai
-
Suvyniotos dešrelės
-
Vasariškas omletas
Česnakinė duona su sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, juoda,
500 gramų -
Sviestas,
8 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Parmezano sūris, tarkuotas,
1/4 stiklinės - Paprika, malta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną įpjauti taip, kad atsirastų 2 cm storio riekelės (neperpjauti iki galo).
Sviestą su sutrintu česnaku ir parmezanu ištrinti iki vientisos masės.
Aptepti riekeles iš abiejų pusių, pabarstyti paprika ir rūpestingai suvynioti į foliją.
Kepti grilyje kartkartėmis vartant, kol sūris susilydys (10-15 min.).
Reklama:
Komentarai (4)
-
v2
2011-11-12 13:14
bandziau, bent jau man tai skaniau tkr... :-D
-
as2
2011-02-16 03:25
tinka kepti orkaitej? o jei vietoj sviesto majoneza det,gal kas bande. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...