200 gramų | margarinas |
1 vienetas | kiaušiniai |
300 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
2 stiklinės | ryžiai (virti) |
250 gramų | jautiena (kumpis, rūkytas) |
0.5 vieneto | agurkų (ilgavaisiai) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Grybų mišrainė su žirneliais
- Kopūstų ir daržovių salotos
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Silkė su majonezu ir porais
- Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
- Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
- Šparaginių pupelių salotos
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Sluoksniuotos silkės salotos
- Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
- Pupų salotos
- Karštos salotos su kumpiu
- Karštos bulvių salotos
- Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
- Pekino salotos su tunu
- Burokėlių salotos
- Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
- Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
- Salotos „Drakonas“
Kumpio salotos krepšeliuose
- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Druska
-
Ryžiai, virti,
2 stiklinės -
Jautiena, kumpis, rūkytas,
250 gramų -
Agurkai, ilgavaisiai,
0.5 vieneto - Svogūnai, laiškai
- Krapai
-
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą. 1 val. ją šaldome. Tuomet formuojame krepšelius ir kepame 170°C temperatūros orkaitėje (jei neturite laiko, galima naudoti ir prekybos centruose parduodamus jau pagamintus krepšelius). Iškepusius krepšelius iš karto išimame iš formelių ir atvėsiname. Salotoms ryžius sumaišome su kumpio ir agurko kubeliais, susmulkintais žalumynais ir majonezu. Į atvėsintus krepšelius dedame salotų ir papuošiame agurko griežinėliais bei svogūnų laiškais. Skanaus!