![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Naminis lydytas sūris su krapais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 saujelė | krapai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
2.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
3.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Rūkyti lašiniai
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Mini sumuštinukai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Skani užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Sumuštinukai
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Suši kamuoliukų gamyba
Naminis lydytas sūris su krapais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...