
Naminis lydytas sūris su krapais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 saujelė | krapai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
2.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
3.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Faršo vyniotinis
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Silkės užkandėlė
-
Įdaryta paprika
-
Ikrų užkandėlė
-
Valentino sumuštinukai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Rūkyti lašiniai
-
Vištienos sandvičiai
-
Silkės ruletai
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
Naminis lydytas sūris su krapais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...