
Naminis lydytas sūris su krapais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 saujelė | krapai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
2.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
3.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Silkių vyniotiniai
-
Daržovės drebučiuose
-
Šventinis kelmas
-
Silkės užkandelė
-
Šaltiena
-
Traškus migdolų užkandis
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Žiemos skanumynas
-
Varškės sūris su kmynais
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Įdaryti pomidorai
-
Velykų belaukiant
-
Vištienos sandvičiai
-
Silkė su daržovėmis
Naminis lydytas sūris su krapais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...