Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 16 vienetų | krevetės be kevalo (šaldytos) |
| 16 vienetų | kiaulienos šoninė (ploni griežinėliai) |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | kajeno pipiras |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Roterdamo riekelės
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Apkeptas sūris
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Bulviniai traškučiai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Omletas su špinatais
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Greitas užkandis
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Dešriukai
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo, šaldytos,
16 vienetų -
Kiaulienos šoninė, ploni griežinėliai,
16 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas - Kajeno pipiras
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
