Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.

Krevečių ir šoninės iešmeliai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
16 vienetų | krevetės be kevalo (šaldytos) |
16 vienetų | kiaulienos šoninė (ploni griežinėliai) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti artišokai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Roterdamo riekelės
-
Bandelės iš batono
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Girti čeburėkai
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Kiaušinis avokade
-
Duona su įdaru
-
Vegetariški čeburėkai
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Dešriukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Originalūs sumuštiniai
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Ispaniški sandvičiai
-
Krevečių sumuštiniai
-
Obuoliai skarelėse
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo, šaldytos,
16 vienetų -
Kiaulienos šoninė, ploni griežinėliai,
16 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas - Kajeno pipiras
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...