Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 16 vienetų | krevetės be kevalo (šaldytos) |
| 16 vienetų | kiaulienos šoninė (ploni griežinėliai) |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | kajeno pipiras |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Keptos krevetės
-
Suktukai su varške
-
Švelnūs suktinukai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Skrebučiai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Meilės pica su Spelta
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Vištienos vyniotinis
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Krevetės
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Traškios vištienos juostelės
-
Piršteliai su aguonomis
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo, šaldytos,
16 vienetų -
Kiaulienos šoninė, ploni griežinėliai,
16 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas - Kajeno pipiras
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
