Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
16 vienetų | krevetės be kevalo (šaldytos) |
16 vienetų | kiaulienos šoninė (ploni griežinėliai) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelės tešloje
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Čeburekai su grybais
- Keptos krevetės
- Ispaniški sandvičiai
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Uždara pica
- Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
- Keksiukiniai pusryčiai
- Vegetariški čeburėkai
- Aštrus krevečių užkandis
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Pievagrybiai ant žarijų
- Ant grotelių keptos daržovės
- Gardžios duonos lazdelės
- Krevetės šoninės patale
- Piršteliai su kmynais
- Pikantiškos sraigės
- Blyneliai su dešra ir sūriu
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo, šaldytos,
16 vienetų -
Kiaulienos šoninė, ploni griežinėliai,
16 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas - Kajeno pipiras
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...