Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.

Krevečių ir šoninės iešmeliai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
16 vienetų | krevetės be kevalo (šaldytos) |
16 vienetų | kiaulienos šoninė (ploni griežinėliai) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Paprikų suktinukai
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Ispaniški sandvičiai
-
Šokoladinės braškės
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Hamburgeris
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Mumijos
-
Bulviniai pyragėliai
-
Įdaryti pomidorai
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo, šaldytos,
16 vienetų -
Kiaulienos šoninė, ploni griežinėliai,
16 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas - Kajeno pipiras
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...