Baklažanus supjaustyti griežinėliais.
Apibarstyti druska ir palikti 20-30 min.
Baklažanų griežinėlius nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Kiekvieną baklažano griežinėlį apkepinti keptuvėje.
Dar ant karštų baklažanų užberti sūrio, užtepti majonezo, uždėti griežinėlį agurko, skiltelę pomidoro ir pusę alyvuogės.
Vieno kąsnio užkandėles pabarstyti druska ir pipiriukais.

Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | pomidorai |
80 gramų | alyvuogių |
2 vienetai | agurkų |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | baklažanai (vidutinio dydžio) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Brusketa
-
Omletas su špinatais
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Fokačija su pagardais
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Keptos krevetės
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Kepta duona - kitaip
-
Varškės kamuolėliai
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Kiaušinis avokade
-
Silkė su salotomis
-
Sumuštinukai
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Bulviniai traškučiai
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai - Druska
-
Baklažanai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanus supjaustyti griežinėliais.
Apibarstyti druska ir palikti 20-30 min.
Baklažanų griežinėlius nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Kiekvieną baklažano griežinėlį apkepinti keptuvėje.
Dar ant karštų baklažanų užberti sūrio, užtepti majonezo, uždėti griežinėlį agurko, skiltelę pomidoro ir pusę alyvuogės.
Vieno kąsnio užkandėles pabarstyti druska ir pipiriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...