
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
40 gramų | filadelfijos sūrio |
30 gramų | zigmo klasikinė silkės filė |
4 riekės | prancūziško batono (skrudinto) |
3 skiltelės | česnakas |
10 gramų | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | granatai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Tepamą sūrį sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, tarkuotu česnaku, ir viską pagardinkite druska bei pipirais.
2.
Paruoštą užtepėlę tepkite ant pakrudintų prancūziško batono riekelių. Ant viršaus dėkite silkę ir papuoškite keliomis granatų sėklytėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Silkės su citrina
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė su saulėgražomis
-
Baklažanų suktinukai
-
Silkė su persikais
-
Japoniški suktinukai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Silkė burokėlių patale
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Greitai užraugti agurkai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Filadelfijos sūris,
40 gramų -
ZIGMO Klasikinė silkės filė ,
30 gramų -
Prancūziškas batonas, skrudinto,
4 riekės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Prieskoninės žolelės,
10 gramų -
Granatai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamą sūrį sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, tarkuotu česnaku, ir viską pagardinkite druska bei pipirais.
Paruoštą užtepėlę tepkite ant pakrudintų prancūziško batono riekelių. Ant viršaus dėkite silkę ir papuoškite keliomis granatų sėklytėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...