Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 40 gramų | filadelfijos sūrio |
| 30 gramų | zigmo klasikinė silkės filė |
| 4 riekės | prancūziško batono (skrudinto) |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 10 gramų | prieskoninės žolelės |
| 1 valgomasis šaukštas | granatai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Tepamą sūrį sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, tarkuotu česnaku, ir viską pagardinkite druska bei pipirais.
2.
Paruoštą užtepėlę tepkite ant pakrudintų prancūziško batono riekelių. Ant viršaus dėkite silkę ir papuoškite keliomis granatų sėklytėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Sultingas Kebabas
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Dešriukai
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Baklažanų suktinukai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Pomidorų užkandėlė
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Sumuštinukai
-
Įdaryti agurkėliai
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Baltoji trobelė
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Filadelfijos sūris,
40 gramų -
ZIGMO Klasikinė silkės filė ,
30 gramų -
Prancūziškas batonas, skrudinto,
4 riekės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Prieskoninės žolelės,
10 gramų -
Granatai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamą sūrį sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, tarkuotu česnaku, ir viską pagardinkite druska bei pipirais.
Paruoštą užtepėlę tepkite ant pakrudintų prancūziško batono riekelių. Ant viršaus dėkite silkę ir papuoškite keliomis granatų sėklytėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
