
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
40 gramų | filadelfijos sūrio |
30 gramų | zigmo klasikinė silkės filė |
4 riekės | prancūziško batono (skrudinto) |
3 skiltelės | česnakas |
10 gramų | prieskoninės žolelės |
1 valgomasis šaukštas | granatai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Tepamą sūrį sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, tarkuotu česnaku, ir viską pagardinkite druska bei pipirais.
2.
Paruoštą užtepėlę tepkite ant pakrudintų prancūziško batono riekelių. Ant viršaus dėkite silkę ir papuoškite keliomis granatų sėklytėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Velykinės morkytės
-
Užtepėlė su tunu
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Įdaryti avokadai
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Šokoladinės braškės
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Skanios "Bačkutės"
-
Pingviniukai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pomidorų užkandėlė
-
Baklažanų suktinukai
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Šokoladinės braškės
-
Lavašo sumuštiniai
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Filadelfijos sūris,
40 gramų -
ZIGMO Klasikinė silkės filė ,
30 gramų -
Prancūziškas batonas, skrudinto,
4 riekės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Prieskoninės žolelės,
10 gramų -
Granatai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamą sūrį sumaišykite su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, tarkuotu česnaku, ir viską pagardinkite druska bei pipirais.
Paruoštą užtepėlę tepkite ant pakrudintų prancūziško batono riekelių. Ant viršaus dėkite silkę ir papuoškite keliomis granatų sėklytėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...