
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 | ananasų (konservuoti) |
180 gramų | sūris (fermentinis) |
5 vienetai | pievagrybiai |
150 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
175 gramai | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
120 mililitrų | vanduo |
Suberkite druską, mieles, cukraus pudrą ir išmaišykite su mediniu šaukštu.
Miltų mišinio centre padarykite tarpą, kad matytųsi dubenėlio dugnas, ir supilkite aliejų ir šiltą vandenį. Išmaišykite. Baikite maišyti ranka.
Rankomis tešlą minkykite 3-4 minutes.
Iš tešlos suformuokite rutuliuką ir įdėkite į dubenėlį. Dubenėlio viršų uždenkite maistine plėvele. Tešlą palaikykite 2 valandas, kad pakiltų.
Stalą ar lentelę, ant kurios kočiosite tešlą, pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą. Turi gautis apie 24,5 cm skersmens picos padas. Trafareto pagalba arba rankomis suformuokite picos padą širdelės formos.
Tešlą įdėkite į kepimo formą, apibarstytą miltais.
Picos padą ištepkite padažu ir sudėkite kumpio gabaliukus, grybus, ananasų gabaliukus ir užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 20 min. 225° C karštumo orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Originalūs sumuštiniai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Įdaryti artišokai
-
Krepšeliai su grybais
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Mumijos
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Omletas su sūriu
-
Silkių vyniotiniai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Piršteliai su aguonomis
-
Pikantiškos sraigės
-
Kumpio suktinukai
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Švelnioji silkė
-
Grybukai po sniegu
-
Silkė su raudonu grybų padažu
Mylimųjų pica

- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Ananasai, konservuoti,
1 -
Sūris, fermentinis,
180 gramų -
Pievagrybiai,
5 vienetai -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus persijokite į dubenėlį per rėtį.
Suberkite druską, mieles, cukraus pudrą ir išmaišykite su mediniu šaukštu.
Miltų mišinio centre padarykite tarpą, kad matytųsi dubenėlio dugnas, ir supilkite aliejų ir šiltą vandenį. Išmaišykite. Baikite maišyti ranka.
Rankomis tešlą minkykite 3-4 minutes.
Iš tešlos suformuokite rutuliuką ir įdėkite į dubenėlį. Dubenėlio viršų uždenkite maistine plėvele. Tešlą palaikykite 2 valandas, kad pakiltų.
Stalą ar lentelę, ant kurios kočiosite tešlą, pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą. Turi gautis apie 24,5 cm skersmens picos padas. Trafareto pagalba arba rankomis suformuokite picos padą širdelės formos.
Tešlą įdėkite į kepimo formą, apibarstytą miltais.
Picos padą ištepkite padažu ir sudėkite kumpio gabaliukus, grybus, ananasų gabaliukus ir užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 20 min. 225° C karštumo orkaitėje.