
Valentino sumuštinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | duona | |
200 gramų | lašiša (sūdyta) | |
100 gramų | ikrai (lašišos) | |
80 gramų | želės cukrus „multi“ | |
180 gramų | sviestas | |
1 sauja | krapai (smulkinti) | |
3 vienetai | petražolės (šakelės) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
2.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
3.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
4.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su dešra
-
Sumuštinukai su lašiša ir citrina
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Festivalio sumuštinis
-
Sumuštiniai su lašiša ir poru
-
Sumuštinukai kirminukai
-
Sumuštinukai su keptais pievagrybiais ir ZIGMO Klasikine silke
-
Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Pavasariška užtepėlė
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Sumuštinukai
-
Vėrinukai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Sumuštinukai su sūriu
-
Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
Valentino sumuštinukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona,
1 vienetas -
Lašiša, sūdyta,
200 gramų -
Ikrai, lašišos,
100 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
80 gramų -
Sviestas,
180 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 sauja -
Petražolės, šakelės,
3 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Grietinėlė, 35%
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...