Valentino sumuštinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | duona | |
200 gramų | lašiša (sūdyta) | |
100 gramų | ikrai (lašišos) | |
80 gramų | želės cukrus „multi“ | |
180 gramų | sviestas | |
1 sauja | krapai (smulkinti) | |
3 vienetai | petražolės (šakelės) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
2.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
3.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
4.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sumuštiniai su mėlynėmis
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Vėrinukai
- Česnakiniai sumuštiniai
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
- Miglės skrebučiai su pamidorais
- Vištienos sandvičiai
- Sumuštinukai vaikučiams
- Sumuštiniai "Liūtukai"
- Linksmasis sumuštinis
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Sumuštinukai su lašiša ir citrina
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Arvydo "Sveikuolių sumuštiniai"
- Sumuštinukai su silke
- Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
- Sumuštiniai su dešra
Valentino sumuštinukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona,
1 vienetas -
Lašiša, sūdyta,
200 gramų -
Ikrai, lašišos,
100 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
80 gramų -
Sviestas,
180 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 sauja -
Petražolės, šakelės,
3 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Grietinėlė, 35%
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batono riekes perpjauti pusiau ir patepti sviestu.
Daryti trisluoksnius sumuštinius: pirmiausia dėti lašišą, tada fetos sūrį ir ikrus.
Sumuštinių šonus aptepti sviestu ir prilipinti smulkintus ikrus.
Sumuštinukų viršų papuošti citrinos griežinėliais, purškiama grietinėle ir petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...