
Naminiai kebabai su vištiena
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
0.5 vieneto | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
3 vienetai | pomidorai |
500 gramų | vištiena (file) |
6 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | agurkų |
5 vienetai | lavašas |
1 žiupsnelis | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pirmiausia paruošiame padažą: majonezą sumaišome su trintu česnaku ir žiupsneliu baziliko.
2.
Vištieną ir daržoves susmulkiname ir pakepiname atskirai.
3.
Ant lavašų tepame padažą, dedame vištienos, tada - daržovių ir susukame į foliją.
4.
Kepame karštoje orkaitėje apie 10 min.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Pica
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Keptos krevetės
-
Užkandėlė su šonine
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Įdarytos bulvės
-
Aitri kepta šoninė
-
Naminė pica
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Krevetės
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Traktoristo pietūs
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Pikantiškos rožytės
Naminiai kebabai su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Česnakas,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
3 vienetai -
Vištiena, file,
500 gramų -
Majonezas,
6 valgomieji šaukštai -
Agurkai,
1 vienetas -
Lavašas,
5 vienetai -
Bazilikas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia paruošiame padažą: majonezą sumaišome su trintu česnaku ir žiupsneliu baziliko.
Vištieną ir daržoves susmulkiname ir pakepiname atskirai.
Ant lavašų tepame padažą, dedame vištienos, tada - daržovių ir susukame į foliją.
Kepame karštoje orkaitėje apie 10 min.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
jurga
2015-03-12 20:28
Kodel is 5 lavasu gaunam tik 3 pocijas?
-
trevetas
2015-01-13 16:52
liuks
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...