Silkių vyniotiniai
            Porcijų skaičius: 
        10
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 30 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 10
                    
        | 4 vienetai | silkė | 
| 3 vienetai | svogūnai | 
| 2 vienetai | morkos | 
| 0.5 stiklinės | acto | 
| 1.5 stiklinės | vanduo | 
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
| šiek tiek | gvazdikėliai | 
| šiek tiek | lauro lapų | 
| šiek tiek | cukrus | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 30 min
                    
                    1.
                                                                Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
                            2.
                                                                Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
                            3.
                                                                Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
             - 
                
                                        
                                    
                Užkandis "Margas pavasario stalas"
             - 
                
                                        
                                    
                Krepšeliai su avokadais ir ikrais
             - 
                
                                        
                                    
                Silkė su raudonu grybų padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Avokadas su varške
             - 
                
                                        
                                    
                Gardžios duonos lazdelės
             - 
                
                                        
                                    
                Terrine kalakutienos ir vištienos
             - 
                
                                        
                                    
                Saldus užkandis
             - 
                
                                        
                                    
                Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
             - 
                
                                        
                                    
                Krekerių užkandėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Užkandis su vytinta jautiena
             - 
                
                                        
                                    
                Silkė pataluose su granato sėklomis
             - 
                
                                        
                                    
                Farširuoti kiaušiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
             - 
                
                                        
                                    
                Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
             - 
                
                                        
                                    
                Spalvingi iešmeliai
             - 
                
                                        
                                    
                Silkė su svogūniukais
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai lizdeliai su silke
             - 
                
                                        
                                    
                Vėrinukai su kumpiu
             
Silkių vyniotiniai
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 10
 
- 
                                                            
                                                            Silkė, 
4 vienetai  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
3 vienetai  - 
                                                            
                                                            Morkos, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Actas, 
0.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Vanduo, 
1.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Aliejus, 
1 valgomasis šaukštas  - Juodieji pipirai
 - Gvazdikėliai
 - Lauro lapai
 - Cukrus
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
                
Komentarai