Silkių vyniotiniai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 4 vienetai | silkė |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 0.5 stiklinės | acto |
| 1.5 stiklinės | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
2.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
3.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olgos šventinė silkutė
-
Džiovinti kopūstai
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Vorų užkandėlė
-
Šokoladinės braškės
-
Virtas vyniotinis
-
Padažas su avokadais
Silkių vyniotiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Actas,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Gvazdikėliai
- Lauro lapai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai