Silkių vyniotiniai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 4 vienetai | silkė |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos |
| 0.5 stiklinės | acto |
| 1.5 stiklinės | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
2.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
3.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovės drebučiuose
-
Silkės su citrina
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Sūri širdelė
-
Farširuota lydeka
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Žiemos skanumynas
-
Duonos "suši"
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Pikantiškos morkytės
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Silkės užkandėlė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
Silkių vyniotiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Actas,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Gvazdikėliai
- Lauro lapai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai