Silkių vyniotiniai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai | silkė |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | acto |
1.5 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
2.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
3.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčiai "Dopingas"
- Kepenelių vyniotinis
- Liežuvio užkandėlė
- Varškės sūris su kmynais
- Vištiena drebučiuose
- Aštrus pomidorų kokteilis
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Sultingas Kebabas
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Įdaryti kiaušiniai
- Užkandis "Žiemos puokštė"
Silkių vyniotiniai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Actas,
0.5 stiklinės -
Vanduo,
1.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Gvazdikėliai
- Lauro lapai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytas silkes perpjauname išilgai ir išimame kaulus. Užviriname vandenį su prieskoniais, sudedame griežinėliais pjaustytas daržoves, pavirinus supilame actą ir atšaldome.
Silkę aptepame aliejumi, apdedame marinate virtomis daržovėmis ir svogūnais, susukame ir persmeigiame gvazdikėliu.
Vyniojant silkės oda turi būti išorinėje pusėje. Suvyniojus silkę, sudedame ją į gilų dubenį ir užpilame marinatu. Vyniotinių įdaras gali būti rauginti agurkai, grybai.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai