| 1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
| 1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
| 1 vienetas | lydytas sūris (indelis) |
| 4 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
| šiek tiek | aliejaus |
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos tortas
-
Boružėlės
-
Silkė su daržovėmis
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Silkė su svogūniukais
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Sūrio rutuliukai
-
Silkė su daržovėmis
-
Riešutų užkandėlė
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Vėrinukai
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Karštos bandelės
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Skanios "Bačkutės"
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Gurmaniški kepti persikai
Roksės užkandėlė
akcijas
-
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Lydytas sūris, indelis,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
4 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko.
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Komentarai (5)
-
as2
2011-02-15 19:51
:-p 1 h kepti...ne per ilgai? :-(
-
Julytė
2011-01-21 12:28
sveikuciai.netiesa,nesudegs svogūnai:p beja skanu labai:)
-
(anonimas)
2010-12-20 14:46
nu jo brangus receptas 1 val kepti tai tik kiek duju reikes nenoriu sio recepto ragauti :-p :-p :-p :-p :-p
-
nesupratau
2010-12-09 22:42
Kaip galima svogūnus kepti apie VALANDĄ??? Juk jie per minutę, maksimum kelias paruduoja, o dar ilgiau kepant - sudega %-)
