1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
1 vienetas | lydytas sūris (indelis) |
4 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
šiek tiek | aliejaus |
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
- Šulinėliai su žandenomis
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
- Čeburėkai
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Tortilijų suktinukai
- Avokadas su varške
- Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
- Pyragėliai su žuvimi
- Įdaryti kiaušiniai
- Šokoladinės vynuogės
- Suši gaminimas
- Obuoliai su varške
- Pomidorų mėsainis
- Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Keptos krevetės
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Pakepintos baltos duonos riekelės
Roksės užkandėlė
-
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Lydytas sūris, indelis,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
4 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko.
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Komentarai (5)
-
as2
2011-02-15 19:51
:-p 1 h kepti...ne per ilgai? :-(
-
Julytė
2011-01-21 12:28
sveikuciai.netiesa,nesudegs svogūnai:p beja skanu labai:)
-
(anonimas)
2010-12-20 14:46
nu jo brangus receptas 1 val kepti tai tik kiek duju reikes nenoriu sio recepto ragauti :-p :-p :-p :-p :-p
-
nesupratau
2010-12-09 22:42
Kaip galima svogūnus kepti apie VALANDĄ??? Juk jie per minutę, maksimum kelias paruduoja, o dar ilgiau kepant - sudega %-)