
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
1 vienetas | lydytas sūris (indelis) |
4 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
šiek tiek | aliejaus |
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadai su krevetėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Omleto keksiukai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Daržovių užkandėlė
-
Farširuota lydeka
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Avokadas su varške
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Sumuštinukai su silke
-
Spalvingi iešmeliai
-
Įdaryti artišokai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Vaisių desertas su brendžiu
Roksės užkandėlė

-
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Lydytas sūris, indelis,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
4 vienetai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko.
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Komentarai (5)
-
as2
2011-02-15 19:51
:-p 1 h kepti...ne per ilgai? :-(
-
Julytė
2011-01-21 12:28
sveikuciai.netiesa,nesudegs svogūnai:p beja skanu labai:)
-
(anonimas)
2010-12-20 14:46
nu jo brangus receptas 1 val kepti tai tik kiek duju reikes nenoriu sio recepto ragauti :-p :-p :-p :-p :-p
-
nesupratau
2010-12-09 22:42
Kaip galima svogūnus kepti apie VALANDĄ??? Juk jie per minutę, maksimum kelias paruduoja, o dar ilgiau kepant - sudega %-)