 
| 1.5 valgomojo šaukšto | cukrus | 
| 1 vienetas | batonas (prancūziškas) | 
| 1 vienetas | lydytas sūris (indelis) | 
| 4 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) | 
| šiek tiek | aliejaus | 
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Duona su įdaru Duona su įdaru
- 
                
                                         Jūros ešerio filė šulinėliai Jūros ešerio filė šulinėliai
- 
                
                                         Vabaliukai Vabaliukai
- 
                
                                         Vištienos vyniotinis Vištienos vyniotinis
- 
                
                                         Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- 
                
                                         Nesaldūs keksiukai Nesaldūs keksiukai
- 
                
                                         Daržovių puokštė Daržovių puokštė
- 
                
                                         Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- 
                
                                         Šventinis lavašo vyniotinis Šventinis lavašo vyniotinis
- 
                
                                         Greitai įdaryti kiaušiniai Greitai įdaryti kiaušiniai
- 
                
                                         Užkandžių krepšeliai su lašiša Užkandžių krepšeliai su lašiša
- 
                
                                         Pusryčių šulinėliai su šonine Pusryčių šulinėliai su šonine
- 
                
                                         Omletas su krabų lazdelėmis Omletas su krabų lazdelėmis
- 
                
                                         Pomidoriukai Pomidoriukai
- 
                
                                         Velykų belaukiant Velykų belaukiant
- 
                
                                         Pievagrybiai ant žarijų Pievagrybiai ant žarijų
- 
                
                                         Keptos krevetės Keptos krevetės
- 
                
                                         Lašišos bokšteliai Lašišos bokšteliai
- 
                
                                         Agurkų užkandis su varškės mase Agurkų užkandis su varškės mase
- 
                
                                         Šaltiena Šaltiena
Roksės užkandėlė
 akcijas
                        akcijas
                    - 
                                                            
                                                            Cukrus, 1.5 valgomojo šaukšto 
- 
                                                            
                                                            Batonas, prancūziškas, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Lydytas sūris, indelis, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Svogūnai, vidutinio dydžio, 4 vienetai 
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko. 
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .
Komentarai (5)
- 
        as2
        2011-02-15 19:51
    
   :-p 1 h kepti...ne per ilgai? :-( 
 
- 
        Julytė
        2011-01-21 12:28
    
   sveikuciai.netiesa,nesudegs svogūnai:p beja skanu labai:) 
 
- 
        (anonimas)
        2010-12-20 14:46
    
   nu jo brangus receptas 1 val kepti tai tik kiek duju reikes nenoriu sio recepto ragauti :-p :-p :-p :-p :-p 
 
- 
        nesupratau
        2010-12-09 22:42
    
   Kaip galima svogūnus kepti apie VALANDĄ??? Juk jie per minutę, maksimum kelias paruduoja, o dar ilgiau kepant - sudega %-) 
 

 
                 
                    
 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu