Kiaulienos sprandinės vyniotinis
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.2 kilogramo kiauliena (sprandinė)
400 gramų grybai
2 vienetai morkos
3 skiltelės česnakas
1 vienetas svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinė perpjauti, bet ne iki galo. Kad gautųsi vienas didelis, nelabai storas, gabalas. Iš visų pusių gardinti druska, pipirais.
2.
Grybus supjaustyti griežineliais. Morkas sutarkuoti, svogūną smulkiai supjaustyti. Dėti į keptuvę grybus, apkepinti, pridėti morkas, pakepinti 5 minutės. pridėti svogūną, uždaryti dangti ir ant mažos ugnies troškinti apie 10 minutės.
3.
Per visą sprandinės gabalą tolygiai išdėlioti įdarą. Susukti mėsą labai stabdžiai. Dėti į kepimo maišelį,o maišelį gerai suspausti 5 spaustukais po visą plotą. (turi gautis, kaip parduotuvėje vynioja vyniotinius). Dėti į skardą ir kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valanda. Leisti atvėsti maišelyje ir tada supjaustyti gabalėliais.
4.
Man skanu su salotomis: pomidorai, poras, druska, pipirai. Gardinti alyvuogių aliejumi.
Bet galima ir dėti ant duonos vietoj dešros. Skaniau ir sveikiau.
Šaldytuve gali išbūti ne vieną dieną.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos sprandinės vyniotinis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sprandinė perpjauti, bet ne iki galo. Kad gautųsi vienas didelis, nelabai storas, gabalas. Iš visų pusių gardinti druska, pipirais.

  2. Grybus supjaustyti griežineliais. Morkas sutarkuoti, svogūną smulkiai supjaustyti. Dėti į keptuvę grybus, apkepinti, pridėti morkas, pakepinti 5 minutės. pridėti svogūną, uždaryti dangti ir ant mažos ugnies troškinti apie 10 minutės.

  3. Per visą sprandinės gabalą tolygiai išdėlioti įdarą. Susukti mėsą labai stabdžiai. Dėti į kepimo maišelį,o maišelį gerai suspausti 5 spaustukais po visą plotą. (turi gautis, kaip parduotuvėje vynioja vyniotinius). Dėti į skardą ir kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valanda. Leisti atvėsti maišelyje ir tada supjaustyti gabalėliais.

  4. Man skanu su salotomis: pomidorai, poras, druska, pipirai. Gardinti alyvuogių aliejumi.
    Bet galima ir dėti ant duonos vietoj dešros. Skaniau ir sveikiau.
    Šaldytuve gali išbūti ne vieną dieną.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų