| 1.2 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
| 400 gramų | grybai |
| 2 vienetai | morkos |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
Bet galima ir dėti ant duonos vietoj dešros. Skaniau ir sveikiau.
Šaldytuve gali išbūti ne vieną dieną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos bokšteliai
-
Silkė burokėlių patale
-
Šaltiena
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Faršo vyniotinis
-
Boružėlės
-
Mėsos duona
-
Skanūs sumuštiniai
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Vištiena drebučiuose
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Vištienos tortas
-
Vištienos sandvičiai
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Karališkos krevetės paprastai
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, sprandinė,
1 ir 1/5 kilogramo -
Grybai,
400 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sprandinė perpjauti, bet ne iki galo. Kad gautųsi vienas didelis, nelabai storas, gabalas. Iš visų pusių gardinti druska, pipirais.
Grybus supjaustyti griežineliais. Morkas sutarkuoti, svogūną smulkiai supjaustyti. Dėti į keptuvę grybus, apkepinti, pridėti morkas, pakepinti 5 minutės. pridėti svogūną, uždaryti dangti ir ant mažos ugnies troškinti apie 10 minutės.
Per visą sprandinės gabalą tolygiai išdėlioti įdarą. Susukti mėsą labai stabdžiai. Dėti į kepimo maišelį,o maišelį gerai suspausti 5 spaustukais po visą plotą. (turi gautis, kaip parduotuvėje vynioja vyniotinius). Dėti į skardą ir kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valanda. Leisti atvėsti maišelyje ir tada supjaustyti gabalėliais.
Man skanu su salotomis: pomidorai, poras, druska, pipirai. Gardinti alyvuogių aliejumi.
Bet galima ir dėti ant duonos vietoj dešros. Skaniau ir sveikiau.
Šaldytuve gali išbūti ne vieną dieną.

Komentarai