Sausainiai „Cappuccino“
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek kava (2 pakeliai tirpios „Cappuccino“)
2 valgomieji šaukštai vanduo (karštas)
225 gramai sviestas
140 gramų cukrus
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
280 gramų kvietiniai miltai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Glajui papildmai reikės:

175 g gabalėliais sulaužyto baltojo šokolado, kakavos milteliai.

Gaminimas:

1. Į dubenėlį suberkite „Cappuccino“ miltelius, užpilkite karštu vandeniu ir išmaišykite, kad gautųsi tiršta vientisos konsistencijos masė. Dideliame dubenyje gerai išplakite sviestą ir cukrų, tada įmaišykite kiaušinio trynį ir “Cappuccino” masę, o galiausiai - miltus ir druską. Padalinkite tešlą į dvi dalis ir suformuokite du rutulius. Apvyniokite plėvele ir 1 val palaikykite šaldytuve.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Kepimo popieriumi išklokite dvi skardas. Tešlos rutulius išvyniokite iš plėvelės ir iškočiokite tarp 2 kepimo popieriaus lakštų. Išpjaustykite apvalius maždaug 6 cm skersmens sausainius ir sudėkite į skardas (tarp sausainių turi likti vietos). Kepkite įkaitintoje orkaitėje 10-12 min. Ataušinkite.

3. Inde virš puodo su verdančiu vandeniu išlydykite šokoladą. Kai atvės, juo patepkite sausainių viršų, o po kelių minučių pabarstykite kakavos milteliais.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Sausainiai „Cappuccino“

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Glajui papildmai reikės:

175 g gabalėliais sulaužyto baltojo šokolado, kakavos milteliai.

Gaminimas:

1. Į dubenėlį suberkite „Cappuccino“ miltelius, užpilkite karštu vandeniu ir išmaišykite, kad gautųsi tiršta vientisos konsistencijos masė. Dideliame dubenyje gerai išplakite sviestą ir cukrų, tada įmaišykite kiaušinio trynį ir “Cappuccino” masę, o galiausiai - miltus ir druską. Padalinkite tešlą į dvi dalis ir suformuokite du rutulius. Apvyniokite plėvele ir 1 val palaikykite šaldytuve.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Kepimo popieriumi išklokite dvi skardas. Tešlos rutulius išvyniokite iš plėvelės ir iškočiokite tarp 2 kepimo popieriaus lakštų. Išpjaustykite apvalius maždaug 6 cm skersmens sausainius ir sudėkite į skardas (tarp sausainių turi likti vietos). Kepkite įkaitintoje orkaitėje 10-12 min. Ataušinkite.

3. Inde virš puodo su verdančiu vandeniu išlydykite šokoladą. Kai atvės, juo patepkite sausainių viršų, o po kelių minučių pabarstykite kakavos milteliais.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


  • ieva10 2011-03-20 09:55

    gerai gaunasi :soku2:


Daugiau receptų