
Imbieriniai sausainiai šeimai
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
400 gramų | miltai | |
200 gramų | medus | |
200 gramų | cukrus | |
150 gramų | sviestas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | malto imbiero | |
Papuošimui: | ||
2 vienetai | kiviai | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi. Sviestą išsukti su medumi.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti prieskonius. Galima dėti ir pankolio sėklų, kardamono, juodųjų pipirų, gvazdikėlių. Suminkyti tešlą ir iškočioti. Formuoti norimos formos sausainius.
3.
Supjaustyti vaisius. Į skardą dėti sausainius ir vaisių skilteles. Kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai
-
Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
-
Migdoliniai sausainiai
-
Vaikystės skarelės
-
Meduoliai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Orandžiniai keksiukai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Sausainiai su šokoladu
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Trapūs ryžių miltų sausainiai
-
Imbieriniai sausainukai
-
Morkų sausainiai
-
Bananiniai sausainiai
-
Paprasti Ingos sausainukai
-
Sausainukai su cinamonu
-
Sausainiai su riešutais
-
Kokosiniai sausainiai
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Avižiniai sausainiai
Imbieriniai sausainiai šeimai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
400 gramų -
Medus,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiviai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Apelsinai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Monika
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakti su cukrumi. Sviestą išsukti su medumi.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti prieskonius. Galima dėti ir pankolio sėklų, kardamono, juodųjų pipirų, gvazdikėlių. Suminkyti tešlą ir iškočioti. Formuoti norimos formos sausainius.
Supjaustyti vaisius. Į skardą dėti sausainius ir vaisių skilteles. Kepti 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Geruole
2018-12-15 11:42
Skanu! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...