
Bananiniai sausainiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | bananai |
250 gramų | miltai |
125 gramai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bananą sutrinti šakute. Miltus persijoti su kakava ir kepimo milteliais. Suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir sutrintą bananą.
2.
Tešlą maišyti mikseriu, kol pasidarys gana stambūs trupiniai. Tuomet minkyti rankomis, kol gausis lygi elastinga tešla.
3.
Iš tešlos formuoti 1,5 – 2 cm skersmens ritinėlius.Iš jų supjaustyti norimo dydžio sausainukus.
Sausainius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180° C temp. įkaitintoje orkaitėje 15 – 20 minučių.
Sausainius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180° C temp. įkaitintoje orkaitėje 15 – 20 minučių.
4.
Iškepusius ir atvėsintus sausainius pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai sausainiai
-
Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
-
Smėlinukai
-
Naminiai riestainiukai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Skanios širdelės
-
Imbieriniai sausainukai
-
Sausainiai su saldainiukais vaikams
-
Meduolis su razinomis
-
Sviestiniai sausainiai
-
Meilės sausainiai
-
Kalėdinės dėžutės
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Paprasti sausainukai
-
Sausainiukai-pumpačiukai
-
Imbieriniai elniukai
-
Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
Bananiniai sausainiai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai,
1 vienetas -
Miltai,
250 gramų -
Cukrus,
125 gramai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
100 gramų -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananą sutrinti šakute. Miltus persijoti su kakava ir kepimo milteliais. Suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir sutrintą bananą.
Tešlą maišyti mikseriu, kol pasidarys gana stambūs trupiniai. Tuomet minkyti rankomis, kol gausis lygi elastinga tešla.
Iš tešlos formuoti 1,5 – 2 cm skersmens ritinėlius.Iš jų supjaustyti norimo dydžio sausainukus.
Sausainius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180° C temp. įkaitintoje orkaitėje 15 – 20 minučių.Iškepusius ir atvėsintus sausainius pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai