
Bananiniai sausainiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | bananai |
250 gramų | miltai |
125 gramai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bananą sutrinti šakute. Miltus persijoti su kakava ir kepimo milteliais. Suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir sutrintą bananą.
2.
Tešlą maišyti mikseriu, kol pasidarys gana stambūs trupiniai. Tuomet minkyti rankomis, kol gausis lygi elastinga tešla.
3.
Iš tešlos formuoti 1,5 – 2 cm skersmens ritinėlius.Iš jų supjaustyti norimo dydžio sausainukus.
Sausainius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180° C temp. įkaitintoje orkaitėje 15 – 20 minučių.
Sausainius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180° C temp. įkaitintoje orkaitėje 15 – 20 minučių.
4.
Iškepusius ir atvėsintus sausainius pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinės dėžutės
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Obuolių sausainiai
-
Saldžios juostelės
-
Imbieriniai sausainiai
-
Trys muškietininkai - sausainiukai
-
Pirštai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Desertinis sausainis Aukselis
-
Sausainiai "Riešutiniai"
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Seniai besmegeniai
-
Baltijos pyragėliai
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
-
Arbatiniai sausainiai
-
Sviestiniai sausainiai su levandomis
-
Alaus sausainiai
-
Citrininiai sausainiai
Bananiniai sausainiai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai,
1 vienetas -
Miltai,
250 gramų -
Cukrus,
125 gramai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
100 gramų -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananą sutrinti šakute. Miltus persijoti su kakava ir kepimo milteliais. Suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir sutrintą bananą.
Tešlą maišyti mikseriu, kol pasidarys gana stambūs trupiniai. Tuomet minkyti rankomis, kol gausis lygi elastinga tešla.
Iš tešlos formuoti 1,5 – 2 cm skersmens ritinėlius.Iš jų supjaustyti norimo dydžio sausainukus.
Sausainius dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180° C temp. įkaitintoje orkaitėje 15 – 20 minučių.Iškepusius ir atvėsintus sausainius pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai