
Sausainiai su šokoladu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | kiaušiniai |
315 gramų | miltai |
250 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
200 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Įmušame kiaušinius, gerai išmaišome. Suberiame miltus, druską, kepimo miltelius ir išmaišome iki vientisos masės. Įmaišome 100 g kapoto šokolado. Tešlą uždarome į sandarų indą ir dedame į šaldytuvą 1 val.
2.
Imame tešlą arbat. šaukšteliu, delnais suformuojame kamuoliuką ir suplojame. Dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 10- 12 min. Tarp sausainių palikite didelius tarpelius, nes kepdami jie plečiasi į šonus.
3.
Iškepusius sausainius paliekame orkaitėje atvėsti, o tuo tarpu garuose išsilydome likusį šokoladą ir apliejame juo atvėsusius sausainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliosios eglutės
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Sausainiai su migdolais
-
Sausainiai su migdolais
-
Obuolių sausainiai
-
Sausainiai su uogiene
-
Sausainiukai
-
Citrininiai sausainiai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sezamo sausainiai
-
Sausainiai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Varškės sausainiai
-
Sausainiai su muskato riešutu
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Bananiniai sausainiai
-
Grybukai
-
Avižinių dribsnių sausainiai
Sausainiai su šokoladu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
315 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Šokoladas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Įmušame kiaušinius, gerai išmaišome. Suberiame miltus, druską, kepimo miltelius ir išmaišome iki vientisos masės. Įmaišome 100 g kapoto šokolado. Tešlą uždarome į sandarų indą ir dedame į šaldytuvą 1 val.
Imame tešlą arbat. šaukšteliu, delnais suformuojame kamuoliuką ir suplojame. Dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 laipsnių karštumo orkaitėje 10- 12 min. Tarp sausainių palikite didelius tarpelius, nes kepdami jie plečiasi į šonus.
Iškepusius sausainius paliekame orkaitėje atvėsti, o tuo tarpu garuose išsilydome likusį šokoladą ir apliejame juo atvėsusius sausainius.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ooo
2014-08-05 18:58
Man sausainiai issiliejo ir pasidare pyragas :))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...