Šokoladiniai biskvitai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
225 gramai kvietiniai miltai
200 gramų cukrus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
75 gramai kakava
šiek tiek druska
3 lašai vanilė (ekstraktas)
3 vienetai kiaušiniai
125 gramai lazdyno riešutai
200 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ant kepimo skardos paskleisti riešutus, dėti į 170 0C orkaitę ir pakepinti apie 7 minutes. Išimti riešutus ir suberti į medvilninį rankšluostį, jį suvynioti ir patrinti, kad riešutų odelės nusiluptų. Ištepti sviestu kepimo skardą. Į vidurinio didumo dubenį suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius bei druską. Kitame inde suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilę. Palaipsniui berti miltų mišinį, riešutus ir stambiai kapotą šokoladą. Viską maišyti, kol taps tiršta tešla. Iš jos suformuoti nestorą kokių 5-7 cm pločio ritinį ant kepimo skardos ir kepti 180 0C orkaitėje 25-30 minutes, kol taps kietokas paplotis. Išimti iš orkaitės ir 10 minučių palikti ant pjaustymo lentos, kad atvėstų. Supjaustyti paplotėlius maždaug 1 cm pločio griešinėliais. Sudėti juos į kepimo skardas atpjautąja puse žemyn ir kepti 170 0C apie 10-15 minučių, kol taps traškūs ir kietoki. Atvėsinkite ir ragaukite. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladiniai biskvitai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ant kepimo skardos paskleisti riešutus, dėti į 170 0C orkaitę ir pakepinti apie 7 minutes. Išimti riešutus ir suberti į medvilninį rankšluostį, jį suvynioti ir patrinti, kad riešutų odelės nusiluptų. Ištepti sviestu kepimo skardą. Į vidurinio didumo dubenį suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius bei druską. Kitame inde suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilę. Palaipsniui berti miltų mišinį, riešutus ir stambiai kapotą šokoladą. Viską maišyti, kol taps tiršta tešla. Iš jos suformuoti nestorą kokių 5-7 cm pločio ritinį ant kepimo skardos ir kepti 180 0C orkaitėje 25-30 minutes, kol taps kietokas paplotis. Išimti iš orkaitės ir 10 minučių palikti ant pjaustymo lentos, kad atvėstų. Supjaustyti paplotėlius maždaug 1 cm pločio griešinėliais. Sudėti juos į kepimo skardas atpjautąja puse žemyn ir kepti 170 0C apie 10-15 minučių, kol taps traškūs ir kietoki. Atvėsinkite ir ragaukite. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų