Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 200 gramų | miltai |
| 110 gramų | sviestas |
| 100 gramų | cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 žiupsnelis | rozmarinas |
| 1 sauja | moliūgų sėklos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į trintuvo indą suberti persijotus miltus, cukrų, moliūgo sėklas ir supjaustytas rozmarino šakeles ir viską gerai sutrinti.
2.
Viską suberti ant kambario temperatūros sviesto ir į jį įmušto kiaušinio ir gerai išmaišyti.
3.
Tešla neturi lipti prie rankų.
4.
Iš teškos suformuojamas volelis, jis suvyniojamas į polėvelę ir paliekamas šaldytuve pusvalandžiui. Išimtas iš šaldytuvo tešlos volelis nebekočiojamas, o iš karto supjaustomas 1-1,5 cm storumo ritinėliais.
5.
Jie sudedami ant kepimo popieriaus, įspausti po kelias moliūgo sėklas.
6.
Kepti 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes (priklausomai nuo sausainiukų storio). Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini raguoliai
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Migdolų nuga
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Trapūs žagarėliai
-
Saldžios juostelės
-
Sausainiai spalvoti
-
Juostelės su džemu
-
Sausainiai
-
Sausainiai su varške
-
Riešutinės širdelės
-
Avižinių dribsnių sausainiai
-
Voveraitės
-
Meilės sausainiai
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Meduoliai
-
Švilpukai
-
Biskočiai
-
Sviestiniai sausainiai su levandomis
-
Paprasti sausainukai
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
200 gramų -
Sviestas,
110 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Moliūgų sėklos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į trintuvo indą suberti persijotus miltus, cukrų, moliūgo sėklas ir supjaustytas rozmarino šakeles ir viską gerai sutrinti.
Viską suberti ant kambario temperatūros sviesto ir į jį įmušto kiaušinio ir gerai išmaišyti.
Tešla neturi lipti prie rankų.
Iš teškos suformuojamas volelis, jis suvyniojamas į polėvelę ir paliekamas šaldytuve pusvalandžiui. Išimtas iš šaldytuvo tešlos volelis nebekočiojamas, o iš karto supjaustomas 1-1,5 cm storumo ritinėliais.
Jie sudedami ant kepimo popieriaus, įspausti po kelias moliūgo sėklas.
Kepti 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes (priklausomai nuo sausainiukų storio). Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai